AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2023

FC Hakan Rogersonilla selvä tavoite – ”Tarvitsemme ottelusta kolme pistettä”

FC Hakan Rogersonilla selvä tavoite – ”Tarvitsemme ottelusta kolme pistettä”

Logan Rogerson hamuaa kauden avausvoittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka jatkaa kauttaan perjantaina, kun se saa Tehtaan kentälle vieraakseen sarjanousija KTP:n. Hakan Logan Rogerson odottaa kovaa ottelua.

Haka pääsee jälleen hakemaan voittotilinsä avaamista kotikentälleen kohdatessaan KTP:n. Rogerson on luottavainen, että täysi pistepotti jää perjantaina Tehtaan kentälle.

- Tarvitsemme ottelusta kolme pistettä saadaksemme vähän momentumia käyntiin. Aiemmissa kotiotteluissamme olemme menettäneet loppuhetkillä johtomme, joten meidän on pidettävä keskittymisemme koko pelin ajan. Olemme harjoitelleet hyvin ja HJK-ottelussa oli tappiosta huolimatta paljon hyvää, joten otetaan ne asiat mukaan perjantaille, Rogerson pohdiskelee Hakan sivuilla.

Edellispelissä HJK:ta vastaan Haka oli ensimmäisellä puoliajalla vastaanottavana osapuolena, mutta toisella Haka pystyi aiheuttamaan HJK:lle hankaluuksia.

- HJK on huippujoukkue ihan Euroopan mittakaavassakin, mutta saimme prässillämme aiheutettua heille vaikeuksia toisella puoliajalla. Meidän on pystyttävä samaan aggressiivisuuteen myös KTP:tä vastaan.

Haka ja KTP kohtasivat toisensa ennen kauden alkua harjoitusottelussa ja kotkalaiset olivat kotikentällään tylyjä isäntiä voittamalla 1-0. Rogerson tiedostaakin vastaan asettuvan kovan joukkueen.

- Olimme ehkä hieman yllättyneitä kuinka hyviä he olivat. Se on vähän erityyppinen KTP kuin mitä olemme tottuneet näkemään. He ovat hankkineet hyviä vahvistuksia ulkomailta ja heillä on paljon henkilökohtaista taitoa. Helppoa ottelua ei ole tiedossa, mutta ei niitä ole Veikkausliigassa muutenkaan. Kaikki pelit tässä sarjassa ovat kovia ja tasaisia, uusiseelantilainen arvioi.

FC Haka-KTP perjantaina 5.5. Tehtaan kentällä kello 18.00 alkaen. Näet kauden kaikki Veikkausliigaottelut suorina lähetyksinä Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia