AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 26.4.2023

​Lupaava Linus Kankkonen nuorisosopimuksella IFK Mariehamnin rinkiin

​Lupaava Linus Kankkonen nuorisosopimuksella IFK Mariehamnin rinkiin

Linus Kankkonen liittyy Grönvittin liigamiehistöön. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn jatkaa aiemmilta kausilta tuttua käytäntöään nuorisosopimusten suhteen ja on nyt kiinnittänyt lupaavan Linus Kankkosen sopimuksella.

IFK Mariehamnin oma kasvatti Kankkonen on 17-vuotias keskikenttäpelaaja ja pelaa tällä hetkellä IFK Mariehamnin U17-joukkueessa sekä Kolmosen FC Ålandissa. Debyyttinsä ykkösjoukkueessa Kankkonen pääsi tekemään alkukeväästä vaihtopelaajana harjoitusottelussa PIF:aa vastaan.

- Minusta on uskomattoman hienoa saada tilaisuus allekirjoittaa tämä sopimus. Tuntuu, että se on erittäin hyvä alku tulevaisuuden uralleni, Kankkonen sanoo.

Nuorisosopimus on askel kohti ykkösjoukkuesopimusta ja tämän portaan läpi on vuosien varrella kulkenut useampi IFK-pelaaja.

- Linus on lupaava nuori pelaaja omasta junioriputkestamme ja nuorissopimuksen myötä hän ottaa jälleen askelen kohti ykkösjoukkuetta. Se että hän nyt on säännöllisesti mukana harjoittelemassa ykkösjoukkueen kanssa, on taas yksi steppi eteenpäin Linuksen kehityksessä, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson toteaa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia