AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 21.3.2023

Mehmet Hetemaj odottaa mielenkiinnolla uutta roolia Ruudun asiantuntijana

Mehmet Hetemaj odottaa mielenkiinnolla uutta roolia Ruudun asiantuntijana

Mehmet Hetemaj vaihtoi pelikentän studioon. (Kuva: Mika Alavesa)

Veikkausliigan kausi pyörähtää käyntiin parin viikon päästä ja uutena Ruudun asiantuntijana nähdään viime kauteen uransa lopettanut Mehmet Hetemaj. Hetemaj odottaa mielenkiinnolla uutta rooliaan.

Hetemaj'n mukaan hän ei juuri miettinyt, kun häntä kysyttiin Ruudun asiantuntijaksi.

- Sieltä tuli kutsu ja käytiin keskusteluja, että kiinnostaako ja mitä työ tulisi sisältämään. Kyllä olen itse aikaisemmin tehnyt myös muilla ja olen ollut joskus Viaplaylla ja YLE:llä. Viaplayn hommat jäivät siihen, kun pelaajana ei oikein ehtinyt menemään noihin, mutta tykkäsin tosi paljon, Hetemaj kertoo tuoreimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

- Tykkään käydä pelejä läpi vähän syvällisemmin ja taktisia asioita tuoda yleisön eteen ja omia mielipiteitäni. Mutta tykkäävätkö kaikki niistä mielipiteistäni, niin siitä en voi olla varma, mutta tykkään saada keskustelua aikaiseksi. Koen, että tämä voisi olla hyvä mahdollisuus myös minulle tulla sisään tätä kautta "asiantuntijan" roolissa. Tykkään tästä työstä ja olin otettu, että sain kutsun ja miettimättä kahta kertaa vastasin myöntävästi, Hetemaj jatkaa.

Hetemaj vakuuttaa, ettei aio vain myötäillä muiden mielipiteitä, vaan aikoo nostaa rohkeasti esiin omia ajatuksia.

- Totta kai pitää haastaa, jos on eri mieltä. Tuoda seesille siinä, me olemme kaikki aikuisia ja fiksuja ihmisiä. Pystymme keskustelemaan asioista asiallisesti. Olen itse valmis ja toivon, että muut myös ovat eri mieltä. Meillä on tiimi, jossa on paljon eritaustaisia henkilöitä ja eri sarjoissa pelanneitakin. Uskon, että meillä on paljon yhteneväisiä mielipiteitä ja näkemyksiä, mutta varmasti tullaan näkemään myös erilaisia mielipiteitä. Olen aika varma siitä, Hetemaj jo makustelee tulevaa.

Hetemaj'n haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia