AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 23.3.2023

Mehmet Hetemaj povaa KTP:n yllättävän tällä kaudella – ”Minulla on sellainen fiilis”

Mehmet Hetemaj povaa KTP:n yllättävän tällä kaudella – ”Minulla on sellainen fiilis”

Mehmet Hetemaj uskoo KTP:n yllättävän tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kauteen pelaajauransa päättänyt Mehmet Hetemaj siirtyy täksi kaudeksi uuteen rooliin, kun hän toimii Ruudun Veikkausliigalähetyksissä asiantuntijana. Hetemaj povaa tämän kauden yllättäjäjoukkueeksi KTP:tä.

KTP palasi viime kauden päätteeksi jälleen Veikkausliigaan. Edellisen kerran KTP:n liigavisiitti kesti vain kauden verran, mutta tällä kertaa Hetemaj ei usko kotkalaisten vierailun jäävän ranskalaiseksi.

- Aina on ollut joukkueita, jotka yllättävät. Viime vuonna oli Haka, jota oli ilo katsoa, mutta ei niin ilo pelata vastaan. Mutta minulla on sellainen fiilis, että KTP tulee yllättämään, Hetemaj arvioi Suplan Veikkausliiga-podcastin haastattelussa.

KTP voitti viime kaudella Ykkösen ja Hetemaj'n mukaan joukkueen suunta on vahvasti eteenpäin.

- (Päävalmentaja Jussi) Leppälahti on tehnyt hyvää duunia pitkään. Ikinä ei ole valmis pelaaja tai valmentaja, mutta alkaa näkyä sellaista tämän maan huipputason valmentajaa. (Pelaajakoordinaattori Niko) Ikävalko ja muu staffi ovat tehnyt siellä hyvää työtä. He ovat saaneet sekä hyviä suomalaisia nuoria, vähän kokeneempia pelaajia että ulkomaan hankinnat ovat olleet hyviä.

Hetemaj povaakin kotkalaisjoukkueesta tämän kauden yllättäjää.

- Minulla on sellainen kutina, että KTP tulee olemaan viime vuoden Haka. Aika usein, kun olen tehnyt veikkauksia, niin ne ovat menneet aika puihin. Katsotaan sitten kauden jälkeen, että miten tämä arvaus on osunut, Hetemaj heittää.

Hetemaj'n haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia