AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 18.3.2023

"Olisihan se hieno päästä finaaliin" - AC Oulun Niklas Jokelainen voitto mielessä Interin kimppuun

"Olisihan se hieno päästä finaaliin" - AC Oulun Niklas Jokelainen voitto mielessä Interin kimppuun

Niklas Jokelainen on jälleen pelikunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu metsästää lauantaina seuran historian ensimmäistä Liigacupin finaalipaikkaa, kun välierässä vastaan asettuu FC Inter.

Nälkää oululaisilla riittää ja ehkä vielä muita hiukan enemmän loukkaantumisensa jälkeen riviin palanneella Niklas Jokelaisella.

- Neljä viikkoa olin poissa joukkuetreeneistä ja nyt taas takaisin, toivottavasti myös pelissä mukana, Jokelainen sanoo ACO TV:n haastattelussa.

Jokelainen painottaa myös sitä, että välierässä on panosta riittämiin etenkin kun AC Oulun palkintokaappi ei varsinaisesti pullistele mestaruuksista.

- Vaikka puhutaan, että nämä ovat talvipelejä, mutta kyllähän kaikki haluavat voittaa joka pelin. Olisihan se hieno päästä finaaliin ja päästä jopa nostamaan pystiä, mutta mennään peli kerrallaan. Tosi haastava peli on tulossa.

Resepti Interin kaatamiseen on myös selkeänä Jokelaisen mielessä.

- Voitamme pelaamalla omaa laadukasta syöttöpeliä. Pitää olla vaarallinen boksissa ja puolustaa oma boksi hyvin ja ennen kaikkea pystyä vastaamaan aggressiivisuuteen ja intensiivisyyteen, "Nikke" listaa.

Liigacupin välierä AC Oulu - FC Inter lauantaina 18.3. kello 18.00 Heinäpään Jalkapallohallissa. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lähde: ACO TV
Lisää uutisia