AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 11.3.2023

​"Hyvä joukkuesuoritus" – Vesa Vasara tyytyväinen Hongan ilmeeseen

​"Hyvä joukkuesuoritus" – Vesa Vasara tyytyväinen Hongan ilmeeseen

"Vesku" kiittelee olosuhteita Marbellassa. (Kuva: Veikkausliiga)

FC Honka otti Espanjan leirin toisessa ottelussaan perjantaina 2-1-voiton norjalaisesta Kristiansundista.

Honka käänsi tappioaseman edukseen ja päävalmentaja Vesa Vasara oli kaikkineen esitykseen tyytyväinen.

- Tavoitteena oli päästä takaisin voittojen tielle ja siihen pystyttiin. Se oli muutenkin tärkeä kansainvälinen ottelu – kausi lähestyy ja pystyimme esiintymään tarpeeksi hyvin ja nousujohteisesti pelin aikana.

- Tehtiin yksi tosi hieno maali ja muutenkin molemmat maalit olivat meille aika tyypillisiä. Hyvä taistelu ja saatiin sitten lopussa vielä vaihdosta lisää virtaa ja käännettiin pelinkuva meille suotuisaksi vielä lopussakin. Hyvä joukkuesuoritus, Vasara tiivisti HonkaTV:lle.

Puolentoista viikon leiri antaa Vasaran mukaan paitsi mahdollisuuden harjoitella hyvin ja pelata kansainvälisiä otteluita, myös tilaisuuden keskittyä kokonaisvaltaisesti aina ravinnosta ja unesta lähtien.

- Leiri on meille myös elintärkeä joukkuekoheesion kannalta. Uusia pelaajia on tullut ja sopeutuminen tapahtuu paljon nopeammin tällaisessa ympäristössä, Vasara muistuttaa.

Puitteet Marbellassa myös tukevat tavoitteiden saavuttamista erinomaisesti.

- Olosuhteet ovat hienot, kentät ovat viimeisen päälle kunnossa. Välillä on kuitenkin vähän satanut, mutta sehän on vain jalkapallolle hyvä. Eilen pelin aikana oli jopa vähän kuuma, saamme kuitenkin hyvää kokemusta eri olosuhteista ja tankkaamisen merkityksestä.

Lisää uutisia