AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 17.2.2023

FC Inter jatkamaan voitto- ja nollaputkeaan – ”Vastassa voi olla monipuolinen joukkue”

FC Inter jatkamaan voitto- ja nollaputkeaan – ”Vastassa voi olla monipuolinen joukkue”

Luka Kuittinen ennakoi vaikeaa ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

Liigacup jatkuu FC Interin osalta lauantaina Kotkassa KTP:n vieraana. Isäntäjoukkue nousi välivuoden jälkeen takaisin liigakahinoihin mukaan.

Liigacupin KTP on aloittanut kahdella tasapelillä. Sen ottelut päättyivät sekä FC Honkaa että IFK Mariehamnia vastaan maalein 1-1. Inter puolestaan voitti kyseisen kaksikon omissa kohtaamisissaan lukemin 1-0

– Ollaan oltu aika kompakteja puolustussuuntaan ja tehty paljon töitä joukkueena. Siinä on avaimet nollapeleihin ja voittoihin.

– Kotkalla on hyviä pelaajia hyökkäyksessä, he ovat nopeita ja hyökkäävät varmasti hyvin vastaan. He uskaltavat myös lähteä pelaamaan alhaalta, joten vastassa voi olla huomenna monipuolinen joukkue, Interin toppari Luka Kuittinen käy ottelun lähtökohtia läpi seuran sivuilla.

Sinimustien pääpaino on viime pelien tapaan omassa tekemisessä.

– Totta kai tiedän, ketä siellä pelaa ja tulee vastaan, mutta ei mitään tarkempaa scouttausta ole tehty. Enemmän menemme oman pelin kautta.

Harjoituksissa ei ole tällä viikolla ollut sen ihmeellisempiä yhteen otteluun valmistavia taktisia teemoja.

– Vähän olemme nyt enemmän erikoistilanteisiin panostaneet. Olimme niissä aika heikkoja ekoissa peleissä, romuluinen puolustaja myöntää.

Liigacupin ottelu KTP - FC Inter Arto Tolsa Areenalla lauantaina 18.2. kello 14.00. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lisää uutisia