AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 13.2.2023

​"On hyvin mahdollista että jään" – Albin Granlundin jatko IFK Mariehamnissa yhä auki

​"On hyvin mahdollista että jään" – Albin Granlundin jatko IFK Mariehamnissa yhä auki

Albin Granlund pohtii vielä vaihtoehtoja. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin takalinjoilla nähtiin sunnuntain KTP-ottelussa mielenkiintoinen nimi Albin Granlundin hääriessä topparin tontilla.

Kokeneella Huuhkajapelaajalla ei ole sopimusta IFK Mariehamnin kanssa, joten hän pelaa Liigacupissa testipelaajan statuksella. Sopimus Grönvittin kanssa on kuitenkin hyvinkin mahdollinen.

- Harjoittelen joukkueen kanssa ja keskustelemme jatkuvasti Peterin [seurajohtaja Mattsson] kanssa. Olemme kaiketi samaa mieltä keskenämme ja IFK on ollut minua kohtaan todella korrekti tässä tilanteessa. On hyvin mahdollista, että jään tänne, Granlund kertoi Ålandstidningenille.

- Samalla avopuolisoni pelaa myös jalkapalloa ja hän pelaisi mielellään korkealla tasolla. Täällä Ahvenanmaalla se on hänelle kuitenkin vaikeaa. Sen takia katselemme vähän ympärillemme, jos löytyisi paikka, jossa molemmat pystyisimme palaamaan.

Granlundin mukaan hänelle itselleen on tullut muitakin tarjouksia, mutta ei mitään sellaista, johon olisi tarttunut heti.

- Ei mitään merkittävästi IFK:ta parempaa.

- Enkä tiedä tuleeko sellaista, aika hiljaista on joka tapauksessa ollut. Minähän olen 33-vuotias laitapakki ja voisi sanoa, etten ole ihan tulikuuma markkinoilla, Granlund nauraa.

Veikkausliigakauden alkuun on aika vielä lähes kaksi kuukautta, mutta Granlund myöntää, että päätös suuntaan tai toiseen täytyy tehdä suhteellisen pian.

- Näin se on ja päätös lähestyy. En pysty kuitenkin sanomaan puhutaanko päivistä vai viikoista vielä. Sen saa nähdä.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia