AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 13.2.2023

"Olimme sellainen KTP kuin halusimme olla" - Leppälahti tyytyväinen esitykseen Maarianhaminassa

"Olimme sellainen KTP kuin halusimme olla" - Leppälahti tyytyväinen esitykseen Maarianhaminassa

Kuva: Juha Tamminen

KTP on aloittanut Liigacupin kahdella tasapelillä jaettuaan pisteet sunnuntaina IFK Mariehamnin vieraana.

Viikko sitten lauantaina kotkalaisyhdistelmä kävi hakemassa Esport Arena -hallista FC Hongalta 1-1-tuloksella yhden sarjapisteen, ja sunnuntaina se uusi temppunsa Maarianhaminassa ulkokentällä. IFK Mariehamn ja KTP tasasivat pisteet Wiklöf Holding Arenalla tutuin 1-1 (1-1) -luvuin.

- Pelasimme ihan pirteästi ja olimme sellainen KTP kuin halusimme olla, KTP:n päävalmentaja Jussi Leppälahti tiivisti omiensa otteet taiston päätyttyä.

- Ehkä pieni maltti viimeisellä kolmanneksella olisi ollut tarpeellista, niin olisimme pystyneet hoitamaan tämän pelin.

KTP:n pelissä oli jälleen paljon hyvää. Pallonmenetysten jälkeen KTP prässäsi heti ja sai tehtyä riistoja. Myös pelaajien liike oli kiitettävää.

- Nyt palaudumme pitkältä reissultamme maanantain ja sitten taas jatkamme kovaa työntekoa. On tärkeää ymmärtää, että seuraava askel on oppia voittamaan tällaiset pelit. Meidän täytyy tehdä valtavasti töitä, jotta pystymme ottamaan joukkueena sellaisen kehitysloikan.

- Tämä on kova sarja, eikä se ole helppoa, mutta yritämme jokaisena päivänä kehittyä, Leppälahti sanoi.

Suurin mielenkiinto KTP:ssä kohdistui tuoreimpiin tulokkaisiin.

- De Vries tuli Venetsiasta meille ja hän taistelee avauksen paikasta hyökkäyspäässä. Haluamme auttaa häntä nostamaan tasoa ja murtautumaan siellä tulevaisuudessa edustusjoukkueeseen.

- Furtado on todella hyvä persoona ja hän on näyttänyt olevansa todella vaarallinen pelaaja, jolla on mieletön vasen jalka, jota ei epäonneksemme saatu tänään tarpeeksi monta kertaa auki. Hänen viimeisestä pelistä on aikaa, mutta työ on alkanut ja hänellä on nyt 1,5 kuukautta aikaa saadakseen pieni pöhötyksensä pois.

- Pecile on mielenkiintoinen pelaaja, joka tulee taistelemaan avauksen paikasta. Hänellä on todella hyviä ominaisuuksia, kuten tänään nähtiin. Tämä peli oli hänelle hyppy miesten peleihin, joten hänen on totuttava tähän intensiteettiin, Leppälahti analysoi.

Lisää uutisia