AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.06 // 8.2.2023

​Anders Wiklöf jatkaa IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppanina

​Anders Wiklöf jatkaa IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppanina

Peter Mattsson, Hotell Arkipelagin tj. Ann-Louise Djupsund ja kauppaneuvos Anders Wiklöf. (Kuva: IFK Mariehamn)

Huolimatta vaikeista ajoista maailmalla Anders Wiklöf on sitoutunut jatkamaan IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppanina.

Wiklöf ja IFK Mariehamn ovat sopineet yhteistyön jatkosta myös vuonna 2023. Uutinen on erittäin positiivinen Grönvittin kannalta.

- Minusta on tärkeä osoittaa uskoa tulevaisuuteen ja siinä IFK Mariehamnin jalkapallojoukkue on tärkeä symboli Ahvenanmaalle. Minulle on tärkeää sopia pääyhteistyökumppanuudesta kuudennelletoista peräkkäiselle vuodelle.

- Hotell Arkipelag – joka muuten täyttää tänä vuonna 50 vuotta – tulee aiempaan tapaan näkymään pelipaidan etupuolelle, joten mahdolliset vieraat, jotka näkevät Hotell Arkipelagin tv.ssä, saavat hyvän vaihtoehdon mikäli ovat tulossa saarellemme. Uskon Grönvittiin ja uskon myös, että edessä on hyvä kausi IFK:lle, kauppaneuvos Anders Wiklöf sanoo.

IFK Mariehamn on tällä kaudella onnistunut noudattamaan ydinajatustaan jatkuvuudesta ja seurajohtaja Peter Mattsson uskoo tästä olevan urheilullista hyötyä tänä vuonna, koska joukkue on paremmin hitsautunut yhteen liigakauden alkaessa huhtikuun alussa.

- Minusta meillä on hyvä sekoitus rutiinia ja nuorta potentiaalia ja meillä on monia mielenkiintoisia pelaajatyyppejä joukkueessa sekä niissä, jotka olivat täällä jo viime kaudella ja ovat tällä kaudella vielä parempia että niissä pelaajissa, jotka ovat uusia ja näyttävät erittäin teräviltä, Mattsson sanoo.

Mattsson painottaa yhteistyökumppaneiden merkitystä koko Veikkausliigajoukkueen toiminnalle.

- Ilman kumppaneita meillä ei olisi edellytyksiä pelata Veikkausliigassa ja se, että Anders Wiklöf on mukanamme jatkossakin, on todella tärkeää yhtä lailla kuin on tärkeää, että saamme mukaan kaikki muutkin uskolliset yhteistyökumppanimme. Etenkin näinä aikoina olemme erittäin kiitollisia siitä, että monta vuotta mukanamme olleet tukijat tukevat meitä edelleen, sillä kumppanituotot ovat yksi tärkeimmistä tulonlähteistämme.

- Tätä taustaa vasten ymmärtää myös hyvin, että pääyhteistyökumppani on meille hyvin tärkeä. Tuntuu turvalliselta, kun Anders Wiklöf on selustatukenamme.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia