AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 29.1.2023

​"Vielä 2-3 pelaajaa" – Toni Kallio on tyytyväinen Ilveksen joukkueen rakentumiseen

​"Vielä 2-3 pelaajaa" – Toni Kallio on tyytyväinen Ilveksen joukkueen rakentumiseen

ilves haki Liigacupin avauspisteen lauantaina Oulusta. (Kuva: Iitu Lehtonen - @iituxiini)

Ilves avasi Liigacupin lauantaina 0-0-tasapelillä AC Oulun vieraana ja päävalmentaja Toni Kallio on joukkueen tilanteeseen kaikkiaan tyytyväinen.

Ilveksellä on 18 sopimuspelaajaa ja muutama pelaaja juniorisopimuksella. Talven isoin hankinta oli Lauri Ala-Myllymäki, joka palasi italialaisesta Venezia FC:stä kaksivuotisella sopimuksella. Kallio on tyytyväinen seurajohdon toimiin ringin vahvistamiseksi. Ainakin muutama pe-laaja on vielä tulossa.

- Olen tyytyväinen. Toki meille on tarkoitus tulla vielä 2–3 pelaajaa. Tiedämme, että meillä on kapea, mutta laadukas materiaali. Tavoitteemme on, että rakennamme joukkueen, jolla pystymme tappelemaan menestyksestä, Kallio sanoo Aamulehdessä..

- Meillä ei ole määrällistä tavoitetta sopimuspelaajista, mutta haussa on yksi tai kaksi hyökkäyspään pelaajaa ja yksi puolustuspään pelaaja. Katsotaan, minkä kokoiseen rinkiin rahkeet riittävät. Peli kehittyy Liigacupissa.

Kallion mukaan Liigacupin pelit ovat osa prosessia, jolla valmistaudutaan huhtikuussa alkavaan kauteen Veikkausliigassa.

- Nämä ovat hyviä pelejä opetella voittamista. Hyvä, että on kilpailullisia pelejä. Sanotaan silti, että jos pelaajalla on pie-tä vaivaa, niin näissä peleissä huilataan, eikä laiteta väkisin kentälle, Kallio sanoi.

- Oman pelimme kehittämisen kautta lähestymme näitä pelejä.

Lähde: Aamulehti
Lisää uutisia