AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2023

​VPS avaa kauden kuten päätti edellisen – Haka vastassa Liigacupin avauksessa

​VPS avaa kauden kuten päätti edellisen – Haka vastassa Liigacupin avauksessa

VPS saa Hakan vieraakseen Liigacupin avaukseen. (Kuva: Apollo Photo)

VPS ja FC Haka avaavat Liigacupin osaltaan keskinäisellä kohtaamisella lauantaina Fennia Arenalla.

Joukkueet kohtasivat myös viime kauden viimeisissä otteluissa, kun Haka oli Eurolopputurnauksen finaaleissa vahvempi yhteismaalein 4-2. Nyt kaksikko iskee yhteen uudelleen vajaat kolme kuukautta edellisistä kohtaamisista.

- Monet pelaajat jatkavat Hakassa, mutta lisäksi todella isoja nimiä on lähtenyt, VPS-luotsi Jussi Nuorela viittaa Vasabladetissa Lee Erwiniin ja Luiyi de Lucasiin.

- Sikäli Haka on uudessa tilanteessa kuten mekin, eikä yksikään joukkue ole kauden tässä vaiheessa lopullisesti rakennettu. Haka on meille sopiva vastustaja ja pelasimme heitä vastaan viime kaudella monta hyvää ottelua.

Oman joukkueensa tilanteeseen Nuorela on koko lailla tyytyväinen.

- Näyttää hyvältä. ottelu ilvestä vastaan jätti hyvän tunteen ja nyt olemme harjoitelleet viikon verran lisää ja kaikki on ok. Pikkukolhuja on kuitenkin yhdellä jos toisellakin ja katsotaan nyt millainen kokoonpano lauantaina on.

uutena nimenä lauantaina nähdään Pape Ibrahima Ndiour, joka on joukkueen mukana try-outilla.

- Hän on vasemman laitakaistan pelaaja. Haluamme testata olisiko hänestä meidän wingback osastolle lisävahvistusta. Mielenkiintoinen nuori poika. Lauantain ottelu kertoo meille enemmän, että minkälainen prosessi voisi olla mahdollista hänen kanssaan, kommentoi VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg.

Liigacupin ottelu VPS - FC Haka Fennia Arenalla lauantaina 28.1. kello 17.45. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lähde: VPS:n verkkosivut, Vasabladet
Lisää uutisia