AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2023

Inter saa SalPan vieraakseen - "Edelleen jokaiselle peliaikaa"

Inter saa SalPan vieraakseen - "Edelleen jokaiselle peliaikaa"

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ennen Liigacupin alkamista lauantaina 28.1. klo 13.00.

Tällä kertaa Turku Energia Areenalle vieraaksi saapuu tulevalla kaudella Ykköstä pelaava Salon Palloilijat. Lauantain harjoitusottelu on Interille vuoden neljäs.

Päävalmentaja Jarkko Wiss odottaa lauantain harjoitusottelusta energistä esitystä sinimustilta.

– Tämä on viimeinen harjoitusottelu ennen virallisia kilpailullisia pelejä, joten pelaajat haluaa tietysti näyttää parasta osaamistaan. Jokainen haluaa varmasti pelata avauksessa, kun Liigacup alkaa. Jatkamme edelleen siten, että kaikki mukana olevat pelaajat saavat peliaikaa. Kokoonpanossa tulee näkymään se, että meillä on jonkin verran loukkaantumisia ja armeija vaikuttaa harjoitteluun, Wiss kertoo.

– Harjoitusviikko on ollut hyvä, kuorma on kasvanut taas edellisestä. Toivotaan, että siitä huolimatta energisyys ja pirteys säilyy. Haluamme olla dominoivia pallon kanssa Ykkösen joukkuetta vastaan, mutta puolustetaan kuitenkin myös monipuolisesti. Mielenkiinnolla odotan sitä, että Petteri on mukana, ja sitä miten hän löytää nopeasti yhteisen sävelen uusien hankintojen kanssa. Tulee varmasti mielenkiintoinen iltapäivä, "Jallu" povaa.

Edustusjoukkueen fysioterapeutti Ville Peltonen kertoo joukkueen terveystilanteen olevan paremmalla mallilla.

– Joukkueen pahin flunssakierre on saatu taittumaan, muutama pelaaja on vielä huomisesta ottelusta pois flunssan takia. Pitkäaikaisloukkaantuneista Ojala lähenee treenikuntoa, ja on muutaman viikon päästä joukkueharjoituksissa mukana. Huuhtanen ja Jakonen saivat tällä viikolla treeneissä pienet kolhut, ja ovat näiden takia muutaman viikon sivussa.

- Harjoituksissa on nostettu intensiteettiä tarkoituksella, ja jotkut pelaajat oireilee siitä, joten heidän osaltaan muokataan harjoittelua ja pelaamista, Peltsi avaa joukkueen tilannetta.

Lisää uutisia