AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 23.1.2023

FC Inter avasi kauden kausikorttilaisten kanssa

FC Inter avasi kauden kausikorttilaisten kanssa

Inter-fanit pääsivät tapaamaan pelaajia ja päävalmentajan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin edustusjoukkue avasi kauden 2023 kannattajien kanssa, kun kausikorttilaiset kutsuttiin tapaamaan päävalmentaja Jarkko Wissiä ja edustuksen pelaajia.

Pelaajista paikalla olivat tälle kaudelle Interiin siirtyneet Iiro Järvinen ja Mikael Almén, viime kaudella ensimmäisen kautensa sinimustissa esiintynyt Matias Tamminen, Interissä neljättä kauttaan aloittavat Matias Ojala ja Noah Nurmi sekä pitkän linjan Interiläinen Juuso Hämäläinen.

Interin kausikortin kaudelle 2023 ensimmäisten joukossa ostaneet kutsuttiin kauden ensimmäiseen kannattajatapaamiseen, joka järjestettiin viime torstaina Veritas Stadionin Derby Sports Barissa. Tapaamisessa kuultiin edustusjoukkueen päävalmentajan ja pelaajien kuulumisia, sekä heidän ajatuksia ja odotuksia tulevalle kaudelle. Myös kausarilaisten lähettämiin ennakkokysymyksiin saatiin vastaukset edustusjoukkueen väeltä.

Lisäksi InterAction-päällikkö Jani Meriläinen ja InterAction-suunnitteluryhmän jäsen Tuomas Välimäki esittelivät InterActionin uusia ohjelmia paikallaolijoille. Tapaamisessa lanseerattiin myös yksi uusi InterAction-ohjelma Inter-Aktiivit ,johon nopeimmat Aktiivit ilmoittautuivat mukaan jo paikan päällä. Inter-Aktiivit on Interin seurayhteisön vapaaehtoisten toimihenkilöiden ryhmä, joka suunnittelee ja auttaa organisoimaan InterAction-toimintaa ja kehittämään seurayhteisöä ja jalkapallokulttuuria.

– Olen hyvin innoissani uudesta Inter-Aktiivit -ohjelmasta, ja todella tyytyväinen siihen, että jo näin alkuvaiheessa meillä on ihmisiä mukana toteuttamaan seuran yhteiskuntavastuullista toimintaa. Iso kiitos jo tässä vaiheessa mukaan lähteville, InterAction-päällikkö Jani Meriläinen kiittelee Interin sivuilla.

Vuoden ensimmäinen kannattajatapaaminen sai paljon positiivista palautetta osallistujilta tapaamisen aikana sekä sen jälkeen. Interin viestintä- ja markkinointivastaava Kaisa Kirvesmäki lupaileekin, että tämä ei jää kauden ainoaksi tapaamiseksi.

– Ennen kaikkea kiitos kaikille osallistujille. Oli kiva nähdä, että niinkin moni kausarilainen saapui tapaamiseen vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan uusiin kasvoihin. Tällaiset tapahtumat ovat tärkeitä niin seuralle kuin kannattajillekin. Jokainen sinimustan perheen jäsen on tärkeä, ja haluamme seurassa olla entistä tiiviimmin vuorovaikutuksessa koko yhteisön kanssa, Kirvesmäki kertoo.

– Tästä kannattajatapaamisesta saadun mahtavan palautteen perusteella on selkeää, että tällaisille tapahtumille on kysyntää. Katseet onkin nyt jo tulevissa, kaikille avoimissa kannattajatapaamisissa, Kirvesmäki povaa.

Lisää uutisia