AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 29.12.2022

"Mitalisijat ja europelit" - Otso Virtanen ei peittele tavoitteitaan Ilveksessä

"Mitalisijat ja europelit" - Otso Virtanen ei peittele tavoitteitaan Ilveksessä

Otso Virtanen on tottunut menestykseen KuPS-vuosinaan. (Kuva: Juha Leskinen)

Veikkausliigan huippumaalivahteihin lukeutuva Otso Virtanen jätti KuPS:n kuuden kauden jälkeen ja siirtyi Ilveksen paitaan.

Siirto Tampereelle tuli hyvään saumaan, kun Virtanen sai puolisonsa kanssa perheenlisäystä ja välimatka kotikaupunkiin Turkuun lyheni sen myötä huomattavasti.

– Kauden jälkeen pohdittiin agenttini kanssa vaihtoehtoja ja Ilves oli osoittanut kiinnostuksensa. Päätös siirtyä Tampereelle oli luonnollinen, sillä Ilves halusi minut kovasti joukkueeseen. Tiedän, että joukkueessa on kovia pelimiehiä, joten seura tuntui itselleni sopivalta, Virtanen kertoo Aamuset-lehden haastattelussa.

Virtanen näkee tulevan kauden hyvänä mahdollisuutena palauttaa Ilves takaisin Veikkausliigan kärkijoukkueiden pariin.

– Juteltuani urheilujohtaja Toni Hevonkorven kanssa, olimme samaa mieltä, että tavoitteena on mitalisijat ja sitä kautta europelit. Ilveksellä oli viime kaudellakin kasassa hyvä joukkue, mutta mennyt on mennyttä ja joka kausi alkaa puhtaalta pöydältä.

Virtanen kertoo tuovansa joukkueeseen kokemusta, mutta myös oman panoksensa pukukoppiin.

– Olen rauhallinen ja tasainen suorittaja, jolla on kova voitonnälkä. Olen tottunut pelaamaan menestyvässä ympäristössä, joka kasvattanut minua ihmisenä ja pelaajana. Olen myös perinteinen koppipelaaja, joten uskon että minulla on annettavaa myös Ilveksen pukukoppielämään, Virtanen naurahtaa.

Tavoitteena Virtasella on jatkaa yhtä menestyksekästä uraansa myös keltavihreissä.

– Lähtökohtaisesti haluan aina voittaa jotain, mutta myös pelata ehjän ja hyvä kauden. Haluan olla myös oma pelipaikkani parhaita pelaajia Suomessa, Virtanen kertoo.

Lähde: Aamuset
Lisää uutisia