AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 27.12.2022

"Kuusi kautta täynnä ikimuistoisia hetkiä" - Otso Virtaselle jää hyvät muistot KuPS:sta

"Kuusi kautta täynnä ikimuistoisia hetkiä" - Otso Virtaselle jää hyvät muistot KuPS:sta

Otso Lieskivi-Virtanen pelasi menestyksekkään jakson KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves julkaisi tiistaina maalivahti Otso Virtasen siirron KuPS:sta tupsukorvien riveihin.

Naimisiin menon myötä sukunimeään muuttanut Otso Lieskivi-Virtanen edusti Kuopion Palloseuraa kaudesta 2017 alkaen, mutta tulevaisuudessa mies nähdään Ilveksen paidassa. KuPS saa siirrosta siirtosumman.

Lieskivi-Virtasen saapumisen jälkeen KuPS on ollut jokaisella Veikkausliigan kaudella mitaleilla sekä nostanut Suomen Cupin pokaalia kaksi kertaa. Lieskivi-Virtaselle viimeiset vuodet ovat olleet unohtumattomat.

- Haluan kiittää kaikkia pelaajia ja taustoja vuosien varsilta. Viimeiset kuusi kautta ovat olleet täynnä ikimuistoisia hetkiä. On ollut mahtavaa tehdä yhdessä töitä ja olla osa tätä seuraa. Nyt on kuitenkin minun aikani jatkaa matkaa kohti uutta ympäristöä.

- Erityiskiitos kannattajille tuesta, arvostan teitä todella, kertoo Otso Lieskivi-Virtanen.

Kuopion Palloseuran maalivahtiosastolla siirto tarkoittaa sitä, että KuPS:n oma kasvatti Hemmo Riihimäki nousee täyttämään Lieskivi-Virtasen jättämät saappaat ja samalla kilpailemaan ykkösmaalivahdin paikasta Johannes Kreidlin kanssa.

Lisää uutisia