AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.51 // 25.12.2022

​"Nuori ja nälkäinen joukkue" – Matej Hradecky tuo kokemusta SJK:n riveihin

​"Nuori ja nälkäinen joukkue" – Matej Hradecky tuo kokemusta SJK:n riveihin

Matej Hradecky toivoo nuorien nousevan esiin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK vetäytyi joulun viettoon torstaina ja pienen hengähdystauon jälkeen tammikuussa mennään taas vauhdilla.

SJK ehti vetää harjoituskentällä tiiviin puolitoistaviikkoisen ja tämä tuli Matej Hradeckyn mukaan tarpeeseen.

- Oli hyvä saada treenejä ennen joulua. Nuori nälkäinen joukkue meillä on ja kymmenen päivää on treenattu, aika paljon taktisia asioita käytiin läpi, Hradecky kertoo SJK:n verkkosivujen haastattelussa.

Tammikuun puolella alkaa myös Liigacup ja sitä ennen SJK ehtii pelata kaksi harjoitusottelua.

- Kiva aina päästä pelaamaan muita joukkueita vastaan sisäisen ottelun sijaan. KPV on kaiketi ensin vieraissa ja sitten Paide kotona, Hradecky miettii.

SJK-otteluiden määrällä mitattuna Hradecky lukeutuu joukkueen kokeneimpaan kaartiin yhdessä Ville Tikkasen ja Matias vainionpään kanssa. Joukkueen rakenteesta kertoo paljon se, että Hradecky on 27-vuotiaana kolmikon nestori – Tikkanen on neljä ja Vainionpää kuusi vuotta häntä nuorempi.

- Tikkanen taisi olla 15 vuotta kun itse tulin tänne ensi kertaa. Ja aika jännä, että 21-vuotias voi olla joukkueen kokeneimpia pelaajia. Niin ne ajat muuttuvat, Hradecky naurahtaa ja viittaa joukkueen nuoruuteen toistamiseen.

- Hyvät näytön paikat on nyt kaikille. Ne jotka eivät vielä ole Veikkausliigassa näyttäneet omia taitojaan, niin nyt on sauma näyttää ne, kannustaa Hradecky nuoria.

Lisää uutisia