AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 22.12.2022

SJK päätti vuoden sisäiseen harjoitusotteluun - "Tämä on ollut erinomainen jakso"

SJK päätti vuoden sisäiseen harjoitusotteluun - "Tämä on ollut erinomainen jakso"

Joaquin Gómez on tyytyväinen joulukuun harjoistusjaksoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Tammikuussa alkavaan Liigacupiin ja keväällä alkaviin Suomen Cupiin sekä Veikkausliigaan valmistautuva SJK päätti joulukuun harjoitusjakson sisäisessä harjoitusottelussa.

Wallsport Areenalla aikaisin torstaiaamuna pelattu ottelu päätti parin viikon jakson, ja joukkue jää harjoitustauolle joulun ajaksi. Harjoitukset jatkuvat taas tammikuussa.

– Tämä on ollut erinomainen jakso, ja ei voi oikein parempaa alkua harjoituksiin palaamiselle toivoa. Joukkueesta on näkynyt todellinen nälkä ja halu kilpailla pelipaikoista, eikä meillä ole yhtään loukkaantumisia joukkueessa.

- Olemme myös käyneet joukkueen peruspilarit läpi, puhuneet paljon siitä mitä haluamme joukkueelta ja miten toimia eri tilanteissa kentällä. Intensiteetti on ollut tärkeä asia. Haluamme dominoida ja voittaa pelejä, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Gómezin mukaan joulun alla on tehty paljon muutakin kuin vain harjoiteltu kentällä.

– Olemme kannustaneet pelaajia puhumaan viikon aikana eri tilaisuuksissa pelaamisestamme. Keskustella toistensa kanssa ja tuomaan omia mielipiteitään sekä tuomaan omaa ääntään rohkeammin esiin. Meillä on todella nuori ryhmä nyt, ja on hienoa huomata, miten moni ottaa nyt vastuuta eri tavalla, kun kokeneemmat pelaajat ovat jättäneet tilaa. Moni semmoinenkin pelaaja, joka ei aiemmin ole pahemmin puhunut, on nyt äänessä. Ja kun joukkueen ikärakenne on lähempänä toisiaan kaikkien pelaajien kohdalla, on kilpailua selvästi enemmän. Ja kilpailu kehittää joukkuetta.

– Harjoitusjakson päätteeksi pelatussa pelissäkin näkyi sitä halua ja nälkää kamppailla pelipaikoista, Gómez jatkaa.

Lisää uutisia