AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 6.12.2022

Tainion nälkä ei ole vielä tyydytetty – ”Olemme koko ajan ottaneet eroa kiinni”

Tainion nälkä ei ole vielä tyydytetty – ”Olemme koko ajan ottaneet eroa kiinni”

Teemu Tainio katsoo luottavaisena tulevaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka selviytyi voittajana kauden päättäneestä Eurolopputurnauksesta ja näin Haka palaa ensi kaudeksi taas eurokentille. Päävalmentaja Teemu Tainion mukaan europelit tuovat mukavan lisän ensi kauteen.

FC Hakan ensi kauden rakennustyöt ovat jo täydessä vauhdissa. Jotkut lähtevät pelaajat ovat jo tehneet sopimuksia uusiin seuroihin ja samalla Haka hakee uusia vahvistuksia joukkueeseen. Europelit tuovat oman mausteensa ensi kauteen ja niiden johdosta myös pelaajabudjetti nousee myös ensi kaudeksi.

- On mukava päästä taas eurokentille ja se on iso asia koko kaupungille. Samalla budjetti nousee, mutta täytyy muistaa myös, että pelaajien palkatkin nousevat. Olen varma, että saamme iskukykyisen joukkueen myös ensi kaudella. Meillä on jo hyvä runko kasassa tämän kauden pelaajista, Tainio toteaa Hakan verkkosivuilla.

Hienosta kaudesta huolimatta nälkä ei ole vielä tyydytetty. Kauden 2022 ei ole tarkoitus jäädä yksittäiseksi tähdenlennoksi, vaan tavoitteena on vakiinnuttaa paikka Suomen parhaiden seurojen joukossa.

- Seuraava tavoite on olla mitalitaistelussa ja Suomen Cupin voitto. Kilpailuvietti on sen verran kova, ettei keskikastissa tai sarjapaikasta pelaaminen kiinnosta. Tällä kaudella olimme neljänsiä ja siitä luonnollisena jatkumona on päästä sinne kärkikolmikkoon.

- Seuran tavoitteena on päästä vakituisesti eurokentille ja mielestäni se on ihan realistista. Olemme koko ajan ottaneet eroa kärkijoukkueisiin kiinni, Tainio korostaa.

Lisää uutisia