AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 28.11.2022

Robin Sid ja IFK Mariehamn jatkosopimukseen - edessä jo kahdeksas kausi Grönvittissä

Robin Sid ja IFK Mariehamn jatkosopimukseen - edessä jo kahdeksas kausi Grönvittissä

Robin Sidillä on takana jo monta kautta Grönvittissä. (Kuva: IFK Mariehamn)

Kaudella 2022 IFK Mariehamnin kannattajien suosikkipelaajaksi valittu Robin Sid on solminut seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Nyt 28-vuotias Sid on voittanut IFK Mariehamnin kanssa sekä mestaruuden että Suomen Cupin ja pelannut lähes 150 Veikkausliigaottelua IFK Mariehamnissa seitsemän kauden aikana. Kaksivuotisen SJK:ssa ja EIF:ssa tehdyn kierrosen jälkeen Sid palasi Maarianhaminaan kaudelle 2022.

Sid tuli IFK Mariehamniin alun perin juuri EIF:sta kaudelle 2014 ja pelasi debyyttikaudellaan viisi liigaottelua. Sen jälkeen peliaika kasvoi nopeasti ja kaudesta 2015 lähtien Sid pelasi keskimäärin yli 20 Veikkausliigaottelua joka kaudella vuoteen 2019 asti. Ennen kautta 2020 Sid siirtyi SJK:n riveihin ja palattuaan kaudelle 2022 liigaotteluita kertyi 24.

- Tuntuu älyttömän hyvältä, että kaikki on selvää ja seura antoi minulle mahdollisuuden jatkaa pelaamista IFK:ssa. Se tuki, jonka olen koko Ahvenanmaalta saanut täällä ollessani, teki päätöksen jäädä merkittävästi helpommaksi, iso kiitos siitä.

- Nyt odotan vain pääseväni tapaamaan kaikkia uusia ja vanhoja joukkuekavereita ja lähteä yhdessä tekemään töitä sen eteen, että kaudesta 2023 tulee menestyksekäs, Sid linjaa.

Yhtä lailla iloisia jatkosopimuksesta ollaan IFK Mariehamnin seurajohdossa.

- Robin pelasi hienon paluukauden meillä ja olen iloinen, että pääsemme jatkamaan rakentamista jatkuvuuden pohjalta, kun hän pelaa meillä seuraavat kaksi vuotta. Olen varma, että yleisö Wiköf Holding Arenalla on samaa mieltä kaikkien seitsemän yhteisen liigakauden positiivisten muistojen myötä. Robin on yleisön suosikki, mikä tuli selväksi tänä vuonna hänen saatuaan palkinnon kannattajilta. Jos hän säästyy loukkaantumisilta, hän tuo paljon ryhmäämme kentällä. Kentän ulkopuolella hän on rutinoitunut IFK-lainen ja johtaja, Grönvittin seurajohtaja Peter Mattsson kuvailee.

- Robin on toiminut myös DUV-joukkueen valmentajana ja on ollut erittäin pidetty kaikkien taholta. Olemme iloisia, että Robin jatkaa myös tässä tehtävässä jatkossakin.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia