AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 28.11.2022

FC Lahden Mannila uudesta hankinnasta: "Olkoon Lahti se ponnahduslauta"

FC Lahden Mannila uudesta hankinnasta: "Olkoon Lahti se ponnahduslauta"

Jusif Ali siirtyy FC Lahteen HIFK:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti julkaisi maanantaina 22-vuotiaan laitapelaaja Jusif Alin sopimuksen.

Periksiantamattomuudestaan ja hyvästä prässipelistään tunnettu Ali on päävalmentaja Mikko Mannilalle mieluisa lisä joukkueeseen. Mannila näkee nuorukaisessa paljon lunastamatonta potentiaalia, sillä Ali on kolunnut läpi Suomen nuorisomaajoukkueet. Päävalmentaja pitää myös uuden pelaajansa asenteesta.

– Ali on vikkeläjalkainen ja vasenjalkainen pelaaja. Hän on erittäin työteliäs. Hän on ollut ikäluokkansa maajoukkueissa, joten potentiaalia häneltä löytyy. Kausi 2021 oli häneltä hyvä ja nyt hänen pitää nousta samalle tasolle ja sen yli kuin hän silloin pelasi. Tyyppinä hän on sellainen, joka haluaa mennä eteenpäin, joten olkoon Lahti se ponnahduslauta Alille, Mannila summaa FC Lahden sivuilla.

Yhteensä Ali on pelannut 53 liigaottelua, joissa hän on viimeistellyt neljä osumaa. Poikien ja nuorten maaotteluita Ali on pelannut Suomen paidassa komeat 35.

Lisää uutisia