AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 18.10.2022

FC Inter valmiina Eurolopputurnaukseen – ”Olemme peli peliltä kehittäneet omaa tekemistämme”

FC Inter valmiina Eurolopputurnaukseen – ”Olemme peli peliltä kehittäneet omaa tekemistämme”

Luka Kuittisen mukaan Interissä on hyvä itseluottamus ennen keskiviikon ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter aloittaa taistelun ensi kesän europaikasta kohtaamalla Eurolopputurnauksen ensimmäisellä kierroksella VPS:n. Interin toppari Luka Kuittisen mukaan turkulaiset lähtevät otteluun itseluottamusta uhkuen.

Inter katkaisi Veikkausliigan viimeisellä kierroksella neljän ottelun tappioputkensa, kun se otti taisteluvoiton SJK:sta lukemin 1-0. Sinimustien topparilinjassa luutiva Luka Kuittinen uskoo, että tuon mähinävoiton päälle on hyvä rakentaa.

– SJK-peli oli kova taisteluvoitto, joka nostatti joukkueen itseluottamusta ja yhteishenkeä hieman huonompien tulosten jälkeen ja pelin jälkeen yleisfiilis kopissa oli todella hyvä. Voitto tuntui oikein hyvältä ja tuli juuri oikeaan paikkaan, puolustaja kertoo Interin sivuilla.

– Meillä on Mestaruussarjan aikana ollut käynnissä uusi prosessi ja tulokset ovat sen takia olleet hieman huonompia, mutta olemme peli peliltä kehittäneet omaa tekemistämme ja SJK-peli oli selkeästi meidän paras peli Mestaruussarjassa, ja se näkyi jo tuloksen muodossa, Kuittinen jatkaa.

Kuittinen siirtyi täksi kaudeksi Interiin RoPS:sta ja on ollut suhteellisen tyytyväinen omaan kauteensa.

– Kaudesta jäänyt vähän kaksijakoiset fiilikset. Kausi alkoi aika vähillä peliminuuteilla eikä vastuuta juurikaan tullut, mutta mitä pidemmälle kausi on edennyt, niin sitä enemmän minuuttejakin on alkanut tulemaan, nuorukainen toteaa.

Lisää uutisia