AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2022

Kolme komeaa uraa päättyy pronssiin - Hongan Tammilehto, Rasimus ja Levänen jättävät Veikkausliigakentät

Kolme komeaa uraa päättyy pronssiin - Hongan Tammilehto, Rasimus ja Levänen jättävät Veikkausliigakentät

"Dunkulla" on edessä viimeinen ottelu Hongassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kolme pitkän ja hienon Honka-uran tehnyttä pelaajaa pelaa sunnuntaina viimeisen ottelunsa Honka-paidassa.

Hongan oma kasvatti Jonas Levänen pelasi edustusjoukkueessa seitsemällä kaudella 123 ottelua. Konsta Rasimus vietti Hongassa yhdeksän kautta ja 194 ottelua, sekä viime kaudet joukkueen kapteeninakin toiminut Duarte Tammilehto kahdeksan kautta ja 166 ottelua.

– Viimeiseen otteluun valmistautuminen tuntuu tietenkin haikealta, mutta heti perään tulee valtava ylpeys siitä, että olen saanut kantaa Hongan paitaa, pelata Hongan kannattajien edessä, olla esikuva Hongan junioreille, toimia kapteenina Hongassa monta vuotta ja olla hyvässä valmennuksessa hyvien pelaajien kanssa.

- Valtava ylpeys siitä, että olen saanut olla siinä roolissa näinkin monta vuotta. Lisäksi tietysti se, että Honka on menestynyt kaikkien näiden vuosien aikana, se on ollut minulle äärimmäisen tärkeää ja olen siitä hyvin ylpeä, Tammilehto toteaa.

Tammilehto puhuu varmasti koko kolmikon puolesta kiitossanoissaan.

– Haluan kiittää kaikkia pelaajia ja taustoja, joiden kanssa on ollut kunnia työskennellä yhdessä näiden vuosien aikana ja lisäksi vastustajia, joita vastaan olen pelannut. Kiitos kaikille vapaaehtoistyöntekijöille, kaikille, jotka ovat toimineet suomifutiksen parissa ja joiden kanssa tieni tässä matkan varrella on kohdannut. Kiitos todella paljon kaikille futisihmisille.

- Lopuksi haluaisin vielä kiittää omaa perhettäni, Ainoa, lapsia, vanhempiani ja isovanhempiani. Etenkin omat vanhempani ovat eläneet mukana koko uran ajan. Erityismaininta isälle, joka on kuskannut minua nuorempana pitkin poikin peleihin ja vieläkin tullut katsomaan pelejä olen pelannut sitten missä tahansa, hän jatkaa.

Lisää uutisia