AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2022

Tammilehdolla edessään tunteelliset jäähyväiset – ”Ihan varmasti tunteet tulevat ylös”

Tammilehdolla edessään tunteelliset jäähyväiset – ”Ihan varmasti tunteet tulevat ylös”

Duarte Tammilehdon ura päättyy sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Duarte Tammilehdon komea ura Veikkausliigassa tulee päätökseen sunnuntaina, kun FC Honka kohtaa kotikentällään FC Hakan. Tammilehto veikkaa, että tunteet voivat olla pinnalla loppuvihellyksen jälkeen.

Tammilehdon ura saa komean päätöksen, kun kaulaan ripustetaan pronssimitali kauden päätteeksi.

- Valtavan hieno juttu. Tänään kopissa fiilistelin sitä, että ei voisi paljon paremmin mennä. Mitali on varmasti taskussa ja joukkue on eurokentillä ensi vuonna. Vika peli on kotona omien kotifanien edessä ja saa kutsua frendejä ja perhettä katsomaan vikaa peliä. Niin kyllähän se merkitys on valtavan iso. Varmaan tunteet on aika pinnassa sitten, kun kentältä lähdetään pois, Tammilehto miettii Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Tammilehto on valmistautunut siihen, että sunnuntaina voi olla herkkä hetki.

- Kävin jo treenaamassa viikko sitten, kun kävin katsomassa, kun Sakke Mattila ja Bäckmanin Jani ja Jukka Halme lopettivat kotiyleisön edessä, niin pahaltahan se näytti. Voi olla aika tyhjä olo. Ihan varmasti tunteet tulevat ylös ja itkeä pillitetään siinä, mutta se on ihan ok. Kuitenkin niin monta vuotta tähän on laittanut sata lasissa, niin se on ihan normaalia, että tunteet tulevat sieltä. Tämä loppuu nyt, se on varmasti ensimmäisenä ajatuksena siinä. En usko, että mitään muuta, mutta semmoinen tyhjyys ja epätodellinen olo on siinä ainakin jonkin aikaa, ennakoi Tammilehto.

Tammilehdon haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

FC Honka - FC Haka sunnuntaina 16.10. kello 17.00 Tapiolan Urheilupuistossa. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia