AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.35 // 30.8.2022

​"Kaikki loput pelit ovat isoja pelejä" – Jukka Raitala odottaa innolla HJK:n syksyä

​"Kaikki loput pelit ovat isoja pelejä" – Jukka Raitala odottaa innolla HJK:n syksyä

Jukka Raitala odottaa innolla syksyn tärkeitä pelejä. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK jatkaa taistelua mestaruudesta ja aloittaa ensi viikolla Eurooppa-liigan lohkovaiheen ottelut, joten panoksia Klubin syksystä ei puutu.

HJK:n riveihin täksi kaudeksi paluun pitkän ulkomaiden kierroksen jälkeen tehnyt Jukka Raitala odottaa innolla syksyn haasteita.

– Mahtavia pelejä on edessä, kiva päästä pelaamaan. Kaikki loput pelit ovat meille isoja pelejä. Liigassa meidän pitää loput pelit hoitaa, jos haluamme ensi vuonna pelata Mestarien liigan karsintoja., Raitala muistuttaa Keski-Uusimaassa.

- Ja Eurooppa-liigassa on edessä mahtavia pelejä, joihin voimme lähteä nauttimaan. Meiltä tuskin kukaan odottaa mitään. Se sopii meille.

Raitalalla on uraltaan kokemusta useammasta isosta sarjasta ja toki runsaasti myös maajoukkueesta, mutta edessä olevat Eurooppa-liigan ottelut eivät ihan arkipäivää "Jugillekaan" ole.

– Ei tällaisia kokemuksia itsellänikään liikaa ole. Tietysti yksi syy Klubiin paluuseen oli juurikin se, että europelien todennäköisyys on täällä suurempi. Olemme kasvaneet ja pelimme on kehittynyt kauden aikana. Olen siitä ylpeä.

– Europelit vievät koko joukkuetta eteenpäin. Kaikki haluavat näitä pelejä pelata. Meillä on onneksi laaja rinki ja pystymme kierrättämään pelaajia tiiviissä ottelutahdissa. Tulee varmasti hieno kokemus, mutta haluamme, ettei se jää vain kokemukseksi. Nälkä kasvaa syödessä, voitoista ja pisteistä pelataan.

Lähde: Keski-Uusimaa
Lisää uutisia