AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 24.8.2022

HJK taistelee Eurooppa-liigan lohkovaihepaikasta – ”Edessä on hieno ja kova matsi”

HJK taistelee Eurooppa-liigan lohkovaihepaikasta – ”Edessä on hieno ja kova matsi”

HJK voitti ensimmäisen osaottelun 1-0. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK pelaa kauden kahdeksannen ja viimeisen eurokarsintaottelunsa torstai-iltana, kun joukkue kamppailee tanskalaisen Silkeborg IF:n kanssa pääsystä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Klubi voitti otteluparin ensimmäisen osan viime viikolla Töölössä lukemin 1–0, joten asetelmat ratkaisevaan otteluun ovat hyvät.

– Edessä on hieno ja kova matsi. Pelin kuva on todennäköisesti samanlainen kuin viimeksi, mutta Silkeborg on varmasti kotikentällään vielä pykälää parempi, joten meidänkin täytyy onnistua sekä kollektiivina että yksilöinä vielä vähän paremmin samoissa asioissa kuin viime viikolla, jotta voimme hakea tyydyttävän tuloksen. Meillä on huomenna hieno mahdollisuus edetä jatkoon, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela seuran verkkosivuilla.

Torstain karsintaottelun lopputuloksesta huolimatta molemmilla joukkueilla on edessään lohkopelejä tulevana syksynä, sillä otteluparin häviäjä etenee Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Sekä Eurooppa-liigan että Konferenssiliigan lohkoarvonnat ovat edessä heti perjantaina 26. elokuuta, ja lohkovaihe potkaistaan käyntiin torstaina 8. syyskuuta.

HJK:n ryhmä Tanskassa: Conor Hazard, Jakob Tånnander, Matti Peltola, Aapo Halme, Jukka Raitala, Arttu Hoskonen, Joona Toivio, Murilo, David Browne, Pyry Soiri, Santeri Väänänen, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj, Atom, Nassim Boujellab, Santeri Hostikka, Johannes Yli-Kokko, Fabian Serrarens, Anthony Olusanya, Malik.

Miro Tenho ja Bojan Radulovic ovat varoitustilin täyttymisen vuoksi sivussa torstain kamppailusta.

Silkeborg-HJK torstaina 25.8. kello 19.30 alkaen.

Lisää uutisia