AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 23.8.2022

HJK käytti neljän pelaajansa optiot ensi kaudesta

HJK käytti neljän pelaajansa optiot ensi kaudesta

Casper Terho nähdään HJK:n paidassa myös ensi kaudella. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Casper Terho, Matti Peltola, Anthony Olusanya ja tällä kaudella AC Oulussa lainalla pelaava Samuel Anini Jr jatkavat HJK:ssa myös kaudella 2023.

19-vuotias Terho liittyi HJK:n organisaatioon vuonna 2018 ja sai ensikosketuksensa liigakentille kaudella 2020. Terho on ottanut Klubissa hiljalleen isompaa roolia ollen tällä kaudella 13 kertaa avauskokoonpanossa Veikkausliigassa ja esiintyen yhteensä 18 ottelussa. Maaleja on syntynyt kolme.

20-vuotias Peltola on monipuolinen peluri, joka voi pelata sekä keskikentällä että puolustuksessa keskustassa ja laidalla. Kahdeksanvuotiaana HJK:n junioreihin siirtynyt teki debyyttinsä Veikkausliigassa vuonna 2019, mutta viime kaudella hän nousi vakionimeksi kokoonpanoon.

22-vuotias Olusanya siirtyi kasvattajaseurastaan FF Jarosta Klubiin viime kaudella. Viime kaudella Veikkausliigassa syntyi 16 ottelussa kolme maalia. Tällä kaudella tilillä on 13 ottelua ja niissä on niin ikään syntynyt kolme maalia.

19-vuotias Anini on viettänyt tämän kauden lainalla AC Oulussa, jossa kymmenessä liigapelissä on syntynyt kaksi maalia. FC Kontun kasvatti siirtyi HJK:n organisaatioon vuonna 2019 PKKU:sta.

Lisää uutisia