AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2022

Mosawer Ahadi siirtyy HIFK:sta EIF:iin

Mosawer Ahadi siirtyy HIFK:sta EIF:iin

Mosawer Ahadin ura jatkuu EIF:ssä. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK ja kaudesta 2021 seuraa edustanut Mosawer ¨Mosku¨ Ahadi, 22, ovat purkaneet pelaajan sopimuksen yhteisymmärryksessä. Ahadi siirtyy pelaamaan Ykkösessä pelaavaan EIF:iin ja on tammisaarelaisten käytettävissä jo lauantaina, kun EIF kohtaa kotiottelussaan PIF:in.

Kaiken kaikkiaan Ahadi edusti HIFK:ta yhteensä 32 ottelussa. Ahadin viimeiseksi otteluksi HIFK:n paidassa jäi toukokuussa pelattu HIFK – FC Honka. Ahadi siirtyy sopimuksen purkunsa jälkeen edustamaan tammisaarelaista EIF:iä (Ekenäs IF). EIF on Ahadille tuttu seura, sillä hän edusti heitä lainapestillä kaudella 2018, jolloin vyölle kertyi 8 ottelua seuran riveissä

Lisää uutisia