AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 31.7.2022

​Petteri Forsell Roman Eremenkon HIFK-sopimuksesta: "Ärsyttää saakelisti"

​Petteri Forsell Roman Eremenkon HIFK-sopimuksesta: "Ärsyttää saakelisti"

Petteri Forsell olisi nähnyt Roman Eremenkon mielellään Interissäkin. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK solmi viikolla Roman Eremenkon kanssa sopimuksen ja tämä on luonnollisesti pantu merkille myös maanantaina HIFK.ta vastaan asettuvassa FC Interissä.

HIFK:n viestintä tavoitti Interin pallotaituri Petteri Forsellin ja kysyi mitä ajatuksia "Roman" tuore sopimus herättää. Kaksikko pelasi samaan aikaan maajoukkueessa vuosien 2013-2015 aikana, mitä muistikuvia Eremenkosta tuolta ajalta ja voidaanko odottaa samankaltaista pelaajaa, vaikka alla on pitkä jakso pelaamatta?

– No ärsyttää saakelisti. Meillä on parempi nurmi ja Roma ei tykkää muovikentästä. Yritin myös fiskata herraa meille jo tammikuussa, Forsell paljasti.

- Ollaan käyty potkimassa 2013-2021 välillä useita kertoja ja se on joka kerta, kuin kaks pikkupoikaa olis just saanut ekat nappulansa, eli ainakin tiedän, että innokas pelaaja on vastassa. Myös pallokäsittelystä ja spelögasta tuskin tarvitsee sen enempää ihmisille tarkentaa.

Ainakin HIFK:ssa luodaan jo jonkinlaista Forsell vs Eremenko kohtaamista ja samalla toivotaan näkevän kahden taiturin välinen kaksinkamppailu, näetkö sinä myös sen sellaisena ja kumpi keskikentän virtuoosi vie pidemmän korren maanantaina?

– Olis ollu kiva pelata yhdessä, mutta on myös kiva pelata vastakkain. Tulee kova vääntö. Kokenut pelimies tulee vastaan, mutta on mulla itelläkin kokemusta. Toivottavasti pelituntuma antaa mulle etua sen verran, että vedän pidemmän korren.

HIFK - FC Inter Bolt Arenalla maanantaina 1.8. kelo 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia