AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 29.7.2022

FC Hakan Purme haluaa KuPS:n päänahan – ”Nyt on meidän vuoromme voittaa”

FC Hakan Purme haluaa KuPS:n päänahan – ”Nyt on meidän vuoromme voittaa”

Tino Purme lähtee luottavaisena KuPS:n kaatoon. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka saa sunnuntaina kovimman mahdollisen haasteen, kun Tehtaan kentälle saapuu sarjakärki ja torstaina Konferenssiliigan kolmannelle karsintakierrokselle tiensä raivannut KuPS. Tino Purme lähtee otteluun luottavaisena.

Haka ja KuPS ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti tasaisissa merkeissä. Veikkausliigassa joukkueet kohtasivat Kuopiossa ja kovan taistelun jälkeen KuPS vei voiton 2-1, ja Suomen Cupissa joukkueet pelasivat varsinaisen peliajan 2-2, mutta rankkarikisassa KuPS oli vahvempi.

- Näimme jo Kuopiossa, että pystyimme nousemaan hyvällä toisen puoliajan pelillä taistelemaan pisteistä ja Suomen Cupin ottelussa pelasimme heitä vastaan 2-2-tasapelin. Jos pystymme pelaamaan omalla tasollamme, niin meillä on mahdollisuudet voittaa, Purme ennakoi.

- KuPS on aina hyvä joukkue ja meillä on ollut tasaisia pelejä. Nyt on meidän vuoromme voittaa, keskikenttäpelaaja jatkaa.

Viime kotiottelussa Tehtaan kentän lehtereillä yli 2000 ihmistä sai makeaa mahan täydeltä, kun Haka käänsi lisäajalla itselleen 3-2-voiton FC Interistä. Purme toivoo yleisöstä voimaa tiukkaan taisteluun.

- Kotiyleisö ja heidän antama tuki auttaa. Nyt olemme onnistuneet kääntämään pienet marginaalit eduksemme.

FC Haka-KuPS sunnuntaina 31.7. kello 15.00 alkaen.

Lisää uutisia