AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.30 // 27.7.2022

HIFK vahvisti hyökkäystään - nigerialainen kärkimies sopimukseen

HIFK vahvisti hyökkäystään - nigerialainen kärkimies sopimukseen

Kuva: Juha Tamminen

HIFK on allekirjoittanut loppukauden pituisen sopimuksen 22-vuotiaan nigerialaishyökkääjä Ifeanyi David Onyeanulan kanssa. Sopimus astuu voimaan välittömästi ja Onyeanula on joukkueen käytettävissä jo maanantain FC Inter-ottelussa.

Hieman yli kuukauden joukkueen kanssa harjoitellut nuori hyökkääjä allekirjoitti viimein sopimuksen joukkueen kanssa. Onyeanulan muita seuroja ennen HIFK:ta ovat olleet muun muassa KTP sekä virolainen JK Viljandi Tulevik. Onyeanulaa voisi kuvailla töitä tekeväksi ja todella teräväksi hyökkääjäksi.

Hyökkääjä kuvaili tuntemuksiaan ja tulevaa heti sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen seuraavasti:

– Olen todella onnellinen, kun yli kuukauden jälkeen sopimus on vihdoin valmis. Olen todella innoissani ja teen kaikkeni auttaakseni joukkuetta eteenpäin. Joka ikinen hetki, kun olen kentällä, olen valmis antamaan aina 100%. Tiedän joukkueen tilanteen tällä hetkellä ja siksi jokainen tilaisuus auttaa joukkuetta pitää käyttää hyväksi. Tavoitteenamme on vain ja ainoastaan sarjapaikan säilyttäminen. Taistelemme loppuun asti.

Väkkärä ja nopea keskushyökkääjä tarjoaa lisää vaihtoehtoja HIFK:n hyökkäykseen ja Onyeanula tuo variaatioita, joiden avulla maalintekoa kyetään jatkossa parantamaan.

Lisää uutisia