AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 24.7.2022

"Tällä hetkellä on vaikeaa" - FC Lahden tuska ei hellittänyt

"Tällä hetkellä on vaikeaa" - FC Lahden tuska ei hellittänyt

SJK oli askelen edellä FC Lahtea. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden vaikea jakso jatkui sunnuntaina, kun SJK kävi hakemassa Lahden stadionilta pisteet lukemin 1-3.

Ottelun jälkeen FC Lahden maalivahtikonkari Antonio Reguero oli pettynyt ottelun lopputulokseen. Regueron mukaan Lahti aloitti ottelun paremmin kuin edellisissä otteluissa. Maalivahdin mukaan joukkueen on vaikea toipua takaiskuista. Reguero kuitenkin uskoo, että hyvä joukkuehenki auttaa kääntämään lahtelaisten kurssin.

– Aloitimme ottelun ihan hyvin verrattuna muutamaan aiempaan otteluun. Meidän on kuitenkin vaikea päästä takaiskuista yli. Tällä hetkellä on vaikeaa, mutta joukkuehenki on hyvä ja löydämme ratkaisut sitä kautta. Se on varmaa, että parannamme.

- Me olemme kaikki samassa veneessä ja meidän pitää puhaltaa yhteen hiileen. Kokeneiden pelaajien pitää nostaa tasoa ja luoda nuorempiin pelaajiin uskoa, Reguero kertoi.

Myös FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila oli pettynyt tulokseen. Mannilan mukaan joukkueen päät painuivat ensimmäisen takaiskun jälkeen ja Lahti menetti pelistä kontrollin. Päävalmentajan mukaan joukkueen viikko oli hankala, mutta lopussa Lahti kykeni laittamaan seinäjokiset vielä ahtaalle.

– Olimme pelissä alkuun mukana. Ensimmäisen maalin jälkeen meidän päät painuivat hetkeksi ja kesti kauan, että pääsimme peliin takaisin. Koko viikko oli meille hankala. Joka päivä meiltä putosi joku pelaaja pois. Se kuuluu jalkapalloon ja huomenna jatketaan taas työntekoa.

- Pelissä oli muutama nuori debytantti ja nuorelle pelaajalle ensimmäinen liigamaali. Nuoret olivat pelissä ihan hyvin mukana. Lopussa saimme vielä maalin jälkeen laitettua seinäjokisia ahtaalle, Mannila summasi.

Lisää uutisia