AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.29 // 22.7.2022

Hongan lupaava Daniel Heikkinen lainalle Ykkösen PEPO:n riveihin

Hongan lupaava Daniel Heikkinen lainalle Ykkösen PEPO:n riveihin

Kuva: Juha Tamminen

PEPO ja 19-vuotias keskikenttäpelaaja Daniel Heikkinen ovat solmineet kauden loppuun asti kestävän lainasopimuksen. Heikkinen saapuu Lappeenrantaan FC Hongan organisaatiosta.

176-senttisen keskiakselin pelaajan alkukausi on kulunut pääosin Kakkosen B-lohkon Honka Akatemian riveissä. Kymmenessä tämän kauden Kakkosen pelissä Heikkinen on esiintynyt tehokkaasti, sillä hänen viimeisen kosketuksen jälkeen pallo on päätynyt seitsemän kertaa vastustajan verkkoon. Maaleista neljä on syntynyt rangaistuspotkusta. Lappeenrantaan ja lilojen treeneihin "Dana" saapui kuluvan viikon maanantaina.

- Hyvät on fiilikset lainasiirron jälkeen. Joukkueen treeneissä on ollut hyvä tekemisen meininki ja Lappeenranta vaikuttaa mukavalta paikalta, lilapaitaa päälleen sovitteleva Heikkinen kertoo.

Nuoren pelurin minuutit eivät ole tällä kaudella rajoittuneet ainoastaan Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle. Vastuuta on tullut myös kolmen minuutin verran heinäkuisessa FC Hongan Veikkausliiga-ottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

- Tämän kauden pelit ovat menneet ihan hyvin Kakkosessa. Maaleja on tullut tehtyä jonkun verran. Pääsin myös treenaamaan liigajoukkueen mukana, Heikkinen kertoo.

Veikkausliigassa debyytti tapahtui Heikkisen osalta jo kaudella 2021. FC Hongan päävalmentaja Vesa Vasara päästi HJK Kannelmäen kasvatin kentälle Veikkausliigan Haastajasarjan ottelussa FC Lahtea vastaan. Ennen Hongan organisaatiota Heikkiselle on kertynyt kokemusta myös Käpylän Pallon peleistä Kakkosen ja Kolmosen tasolta.

- Olen hyvässä kunnossa ja on kiva päästä pelaamaan heti Ykkösen parhaimmistoa vastaan! Toivottavasti pääsen näyttämään taitojani jo lauantaina matsissa, Heikkinen viittaa lauantain TPS-otteluun.

Lisää uutisia