AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.29 // 21.7.2022

Beto ja HIFK purkaneet sopimuksensa - "Toivon seuralle kaikkea hyvää"

Beto ja HIFK purkaneet sopimuksensa - "Toivon seuralle kaikkea hyvää"

Beton ja HIFK:n tiet erkanevat. (Kuva: Juha Tamminen)

Portugalilaismaalivahti Beto Pimparel ei jatka HIFK:n palveluksessa.

Beto ja HIFK sopivat yhteisymmärryksessä sopimuksen purkamisesta, joten Beton viimeiseksi peliksi "Rödassa" jäi kotiottelu Ilvestä vastaan.

– Sopimuksen purkamisesta sovittiin yhdessä eri osapuolten kesken maanantaina. Haluamme kiittää Betoa hänen panoksestaan kauden ensimmäisellä puoliskolla ja toivotamme onnea hänelle jatkoon, kertoi HIFK:n toimitusjohtaja Jarno Salmivuori.

– Beto toi paljon kaivattua väriä Veikkausliigakentille ja näytti, miksi hänen ansiolistansa on vakuuttava. Beton lähdöstä huolimatta uskomme, että emme tule jatkossakaan kaatumaan maalivahtipeliin.

Beto haluaa myös kiittää HIFK:ta ja erityismaininta menee tuttuun suuntaan, faneille.

– Aika, jonka vietin HIFK:ssa, oli täynnä taisteluita, mutta halusin antaa aina seuralle 100 prosenttia. Olen ylpeä, että sain olla joukkueen kapteeni ja olen ylpeä koko seurasta. Haluan myös kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana tässä matkassa: joukkuekavereita, staffia, hallintoa ja kaikkia, jotka tekivät töitä seuran eteen, Beto kertoi.

– HIFK:n fanit ovat todella uskomattoman hienot. Suurimmat kiitokset sinne. Mutta nyt on aika sanoa hyvästit – toivon kaikkea hyvää HIFK:lle.

Lisää uutisia