AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.26 // 27.6.2022

Honka pitkään jatkosopimukseen Elias Äijälän kanssa

Honka pitkään jatkosopimukseen Elias Äijälän kanssa

Jatkoa Hongassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Honka ja seuran oma kasvatti Elias Äijälä ovat solmineet monivuotisen jatkosopimuksen.

19-vuotias laitapuolustaja nousi kuluvalle kaudelle edustusjoukkueen mukaan ja on esittänyt kentällä vahvoja otteita. Äijälä oli avauskokoonpanossa jo Veikkausliigakauden avausottelussa HJK:ta vastaan. Yhteensä hän on pelannut tällä kaudella seitsemässä Veikkausliigaottelussa 385 minuuttia ja ollut neljästi avauskokoonpanossa.

– Elias on hyvä esimerkki siitä miksi riittävän laadukas arki, riittävän monelle nuorelle on huippu-futiksessa tärkeää. Kun nuorella on mahdollisuus harjoitella tavoitteellisesti ja kehittyä samalla omaan tahtiin, niin tulosta tulee. Elias on omalla työllään ansainnut paikkansa edustusjoukkueessa ja nyt olemme valmiina yhdessä ottamaan seuraavan askeleen uralla. Työn ja tekemisen kautta tietenkin, manageri Hexi Arteva toteaa Hongan verkkosivuilla.

Äijälä on myös itse hyvin tyytyväinen jatkoon Hongassa.

– Loistava fiilis jatkaa yhteistyötä Hongan kanssa! Tämä oli itselleni luonnollinen askel pelaajaurallani. Alkukausi on sujunut hyvin ja viihdyn Hongassa. Tuleville vuosille tavoitteena on päästä pelaamaan paljon Honka-paita päällä ja mielellään myös voittaa jotain Hongan kanssa. Haluan tietenkin samalla myös kehittyä paremmaksi pelaajaksi, hän sanoo.

Lisää uutisia