AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 10.5.2022

"Tuntuu että tuo on kertynyt todella nopeasti" - HIFK:n Keaton Isakssonille 100. Veikkausliigaottelu

"Tuntuu että tuo on kertynyt todella nopeasti" - HIFK:n Keaton Isakssonille 100. Veikkausliigaottelu

Keaton Isaksson on ehtinyt edustaa neljää seuraa Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n Keaton Isaksson saavutti AC Oulu -ottelussa täyteen kunnioitettavan rajapyykin, kun mies pelasi Veikkausliiga-uransa 100. ottelun.

28-vuotias Isaksson aloitti uransa Liigassa juurikin HIFK:n paidassa kaudella 2015 ja pelasi tuolla kaudella kahdessa ottelussa. Debyytin Isaksson teki Jaroa vastaan 25.7.2015. Hänet vaihdettiin tuolloin kentälle 84. minuutin kohdalla Esa Terävän tilalle.

HIFK:sta miehen tie vei Ekenäs IF:n paitaan kaudeksi 2016. Kaudella 2017 Isaksson pelasti Ruotsissa Luleå IFK:n väreissä, kunnes paluu Liigaan tapahtui PS Kemin paidassa kaudelle 2018. Siellä hän teki todellisen läpimurtonsa Liigaan, kun kasaan kertyi 17 ottelua ja siirto IFK Mariehamniin, jossa vierähti seuraava reilu kausi ja sen jälkeen kausi SJK:ssa. Tämän jälkeen oli edessä paluu HIFK:hon kaudelle 2021.

Keaton kommentoi itse rajapyykin saavuttamista seuraavasti:

– Tietty hyvät fiilikset, kun sai tuon 100 ottelun rajapyykin täyteen. Tuntuu siltä että tuo on kertynyt todella nopeasti, vaikka ensimmäisestä pelistä onkin jo jonkin verran aikaa.

Kysyttäessä, mitkä ovat Liiga-uran tähänastisia mieleenpainuvimpia hetkiä, kertoi Isaksson seuraavaa:

– Mieleenpainuvin ottelu on kyllä varmaan se ensimmäinen liigapeli IFK:n paidassa Jaroa vastaan Pietarsaaressa, mikä voitettiin 2-0. Se on jäänyt mieleen. Hieno hetki omalla urallani. Ensimmäinen liigamaali on tietysti myös ikimuistoinen PS Kemin paidassa Interiä vastaan Rovaniemellä pelatussa kotiottelussa 15.4.2018.

Lisää uutisia