AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2022

"Maali oli omistettu Vepsun vieraskannattajille" - Tete Yengi puski ratkaisun Tehtaan kentällä

"Maali oli omistettu Vepsun vieraskannattajille" - Tete Yengi puski ratkaisun Tehtaan kentällä

Tete Yengi oli tiukassa puristuksessa, mutta onnistui kerran. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS sai orastavan tappioputkensa katkaistua komeasti hakemalla lauantaina vierasvoiton FC Hakasta.

Vepsun voittomaalin iskenyt Tete Yengi oli erittäin tyytyväinen joukkueen otteisiin.

– Loistava fiilis! Olen erittäin iloinen joukkueen ja fanien puolesta. Olemme tehneet kovasti töitä jokaisessa ottelussa, joten tämä voitto tuntuu mahtavalta, kertoo Yengi fiiliksistään pelin jälkeen.

– Kolmen tappion jälkeen tämä voitto oli erittäin tärkeä. Olemme pelanneet hyvin viime aikoina, mutta emme ole saaneet tulosta aikaiseksi. Tiesimme, että jos jatkaisimme samaan maliin, tulosta alkaisi syntymään. Toivottavasti saimme tästä itseluottamusta, ja voimme jatkaa hyviä otteita, kertoo Yengi tappioputken katkaisemisen tärkeydestä.

Tärkeä johtomaali syntyi kulmapotkusta, jonka maalille toimitti Joonas Vahtera. Osuma sai vierasfanit ymmärrettävästi riemuun ja Yengi soi tämän riemun kannattajille enemmän kuin mielellään.

– Tuntuu hienolta tehdä maali tällaisessa pelissä. Se oli loistava pallo Joonakselta ja hyvä pusku minulta. Maali oli omistettu Vepsun vieraskannattajille. He tulivat tänne asti kannustamaan meitä, ja ansaitsivat jotakin takaisin, kertoo Yengi maalistaan ja kiittää loppuun vielä Valkeakoskelle saapuneita VPS-kannattajia.

Lisää uutisia