AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 7.5.2022

​Jussi Nuorela helpottui VPS:n voitosta – "Pienet asiat ratkaisivat"

​Jussi Nuorela helpottui VPS:n voitosta – "Pienet asiat ratkaisivat"

Pisteet maistuivat Jussi Nuorelalle. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS palasi pistekantaan lauantaina haettuaan täyden pistepotin FC Hakalta 2-0-voiton myötä.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela näki ottelussa omiensa osalta paljon hyvää, vaikka vääntö Tehtaan kentällä olikin kovaa.

- Aloitimme pelin hyvin sellaiset 20-25 minuuttia, kaikki toimi tosi hyvin. Päästiin hyvin peliin mukaan ja pystyttiin pitämään palloa hyvin. Sen jälkeen Haka pääsi hyvin pelin mukaan, emmekä pystyneet enää pitämään palloa, kun pääsimme ylöspäin. Tasaista vääntöä se kuitenkin oli puolin ja toisin, Nuorela arvioi.

- Toinen jakso aloitettiin taas hyvin ja saatiin prässi toimimaan ja sen myötä myös hyökkääminen oli helpompaa ja meidän hyökkääjämmekin pystyivät pitämään palloa selvästi paremmin.

Ratkaisuksi muodostui Tete Yengin kulmapotkusta puskema osuma.

- Saatiin maali kulmasta ja se oli tänään ratkaisu. Sen jälkeen puolustimme hyvin ja kontrolloidusti, Haka ei ihmeemmin saanut paikkoja. En tiedä ansaittiinko voitto, mutta voimme olla tyytyväisiä siihen, että saimme pelattua niin kuin halusimme. 2-0-maali loppuun oli sitten kosmetiikkaa.

Nuorela painotti vielä sitä, että marginaalit olivat jälleen pienet, mutta voitto vanhalta kotikentältä ja muutaman perättäisen tappion jälkeen maistui.

- Tosi tasainen ja tiukka peli, kuten odotettiinkin. Pienet asiat ratkaisivat ja tänään kääntyi meille. Totta kai tämä oli meille todella tärkeä voitto, täältä piti saada jotain mukaan ja onneksi tämä kääntyi nyt meille, Nuorela kiteytti.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia