AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 19.2.2022

"Olisimme voineet olla pelillisesti parempia" - Toni Koskela näki eväät HJK:n selvemmällekin voitolle

"Olisimme voineet olla pelillisesti parempia" - Toni Koskela näki eväät HJK:n selvemmällekin voitolle

HJK pääsi juhlimaan kahta maalia lauantaina. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK kukisti FC Interin lauantaina maalein 2-1 ja käteen jäi varma jatkopaikka Liigacupissa.

Voitto toki maistui, mutta pelin osalta HJK:lle jäi vielä varaa parantaakin.

– Olisimme voineet olla pelillisesti paljon parempia. Pallo pomppi kentällä älyttömästi, ja teimme valtavan määrän pakottamattomia virheitä. Lisäksi aiheutimme vastustajalle pilkun aivan tyhjästä, mutta muuten onnistuimme pitämään Interin pois maalipaikoilta. Saimme itsekin luotua maaliemme lisäksi muutaman hyvän tontin, joten suurinumeroisempikin voitto olisi ollut mahdollinen, analysoi HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

Kokeilujakin tehtiin ja ainakin jotain vastauksia HJK:n valmennusjohto myös sai.

– Halusimme kokeilla muutamaa uutta asiaa erityisesti puolustukseen liittyen. Teimme jo aikaisessa vaiheessa päätöksen, että haluamme pelata ainakin osan toisesta puoliajasta kahdella hyökkääjällä. Mielestäni parhaat hetkemme pelillisesti olivatkin heti toisen jakson alussa, mutta toisaalta mitä pidemmälle se (kahdella hyökkääjällä pelaaminen) eteni, pelimme heikkeni, Koskela mietti.

- Täytyy vielä tutkia, mistä se johtui, mutta mahdollisena syynä tähän on hyökkääjien erilainen sijoittuminen prässäämisessä.

Lisää uutisia