AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.07 // 17.2.2022

"Pelimme kehittyy joka viikko" - Hongan Kevin Jansen jäi harmittelemaan pisteiden menetystä

"Pelimme kehittyy joka viikko" - Hongan Kevin Jansen jäi harmittelemaan pisteiden menetystä

Ilves vei Hongasta niukan voiton. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Honka päätti Liigacupin lohkovaiheen ottelut omalta osaltaan Tampereella Ilvestä vastaan keskiviikkona

Ottelu oli tasainen ja ratkesikin yhden maalin erolla. Hongan epäonneksi ottelun ainoan maalin iski kotijoukkue ja pisteet jäivät Tampereelle.

Honka pääsi pelaamaan viimeisen puolituntisen miesylivoimalla ja jahtasi vahvasti tasoitusta. Maalipuutkin kolisivat, mutta lisämaaleja ei ottelussa kuitenkaan nähty, joten pisteet jäivät tasaisen taiston jälkeen Ilvekselle lukemin 1-0.

– Mielestäni pelimme kehittyy viikko viikolta. Olemme näyttäneet, että pystymme pelaamaan hyvää jalkapalloa, taistelemme toistemme puolesta ja luomme hyviä paikkoja. Nyt emme valitettavasti onnistuneet maalinteossa ja vastustaja teki hienon maalin, ysikymppisen Hongan keskikentällä pelannut Kevin Jansen totesi ottelun jälkeen.

Honka on tappiosta huolimatta toistaiseksi B-lohkon kärkipaikalla neljällä pisteellä. Ilves on tasapisteissä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Ilveksen tapaan kaksi ottelua pelanneella Hakalla on kaksi pistettä ja FC Lahti on yhden pelatun ottelun jälkeen nollilla. Lopullisten sijoitusten ja jatkopaikkojen suhteen keltamustat joutuvat odottelemaan muiden otteluiden tuloksia.

– Kuten sanoin, pelaamisemme kehittyy joka viikko ja joka ottelu. Näissä kolmessa Liigacupin ottelussa esittämämme peli ei ole missään nimessä ollut huonoa. Tietenkin meidän pitää olla vielä paljon vahvempia ja parempia kun Veikkausliigakausi alkaa, Jansen päätti.

Lisää uutisia