AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.06 // 9.2.2022

Felix Ferahyan kovin odotuksin HIFK:n riveihin

Felix Ferahyan kovin odotuksin HIFK:n riveihin

Kuva: Juha Tamminen

HIFK kertoi keskiviikkona maalivahti Felix Ferahyanin tämän kauden mittaisesta sopimuksesta.

Ferahyan toivoo kehittyvänsä tällä kaudella ja vakiinnuttavansa paikkansa avausmiehistössä.

– Oikein mainiolta tuntuu. Tämä on minulle hieno mahdollisuus ja otan mielelläni haasteen vastaan. Nyt lähdetään katsomaan, miten hyvin pystyn kehittymään joukkueen mukana. Tavoittelen sitä, että saan mahdollisimman paljon minuutteja ja pystyn auttamaan joukkuetta omilla suorituksillani. On aika antaa kaikkeni ja saada paljon pelejä mittariin, kertoo Felix Ferahyan HIFK:n sivuilla.

Liigacupissa vielä testipelaajana esiintynyt Ferahyan oli suoritukseensa tyytyväinen.

– Liigacupin matsi meni omalta osaltani jopa yllättävän hyvin, kun virallisia otteluita en ole pelannut pitkään aikaan. Siitä kyllä huomasi, miten kova se oma halu kentille on. Tosi hyvä fiilis jäi.

Joukkueen mukana vasta hetken ollut maalivahti on alun perusteella tyytyväinen ilmapiiriin.

– Ensimmäiset viikot on vasta takana joukkueen kanssa, mutta asenne on kaikilla kondiksessa. Koko ajan tietää mistä on kyse ja mitä ollaan tekemässä. Tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa, ja maalivahtivalmentaja Roberto Rivelinon kanssa ymmärrämme toisiamme hienosti.

Ferahyan toivoo saavansa HIFK:sta hyvän startin ja nousevansa huipputasolle.

– Haluan itselleni pitkän peliuran, ja jossain vaiheessa ulkomaan kentät kiinnostavat. Nyt fokus on kuitenkin täysin Suomessa ja HIFK:ssa. Tulevaisuus tuo sitten tullessaan, mitä tuo.

– Faneille haluan lähettää vielä tervehdyksen. HIFK:n fanit ovat ihan legendaariset ja Suomen uskollisimmat. Tervetuloa vain tukemaan meitä, me annetaan kaikkemme teille ja toivotaan että kahdestoista pelaaja näkyy ja kuuluu katsomossa.

Lisää uutisia