AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 2.2.2022

FC Haka sopimukseen topparin kanssa – ”Vahva ja sisukas puolustaja”

FC Haka sopimukseen topparin kanssa – ”Vahva ja sisukas puolustaja”

Anthony Herbert täydentää Hakan puolustusta. (Kuva: Jukka Jaskara)

FC Haka on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen toppari Anthony Herbertin kanssa. 24-vuotias Herbert on kotoisin Trinidad & Tobagosta, mutta saapui Valkeakoskelle Yhdysvaltain yliopistosarjan St. John's Red Stormista, missä on viettänyt viimeiset vuodet.

Herbert kuuli agentiltaan mahdollisuudesta Hakassa ja päätti tarttua tilaisuuteen.

- He puhuivat paljon hyvää Hakan perinteistä, sekä valmentajasta. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta, enkä oikein malta odottaa Veikkausliigan alkua, Herbert toteaa Hakan tiedotteessa.

- Asettuminen Suomeen on mennyt sujuvasti ja yhteisö on ottanut minut lämpimästi vastaan. Harjoituksien lisäksi myös olosuhteet ovat erinomaiset.

Toppari näkee joukkueessa ammattimaisen valmennuksen lisäksi positiivisen kilpailuasetelman, missä pelaajat motivoivat toinen toisiaan parempaan. Hän on valmis viikonloppuna alkavaan Liigacupiin ja näkee tuovansa joukkueeseen omat vahvuutensa.

- Olen vahva ja sisukas puolustaja, joka tuo kovuutta ja taitoa puolustuslinjaan, sekä pidän lisäksi ääntä kentällä. Pystyn myös kääntämään pelin nopeasti puolustuksesta hyökkäyssuuntaan, mies analysoi itseään.

Herbert saapui Hakan testiin tammikuun puolivälissä ja näytti osaamistaan jo Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan pelatussa harjoitusottelussa. Tainio totesi tuon ottelun jälkeen miehen esiintyneen edukseen.

FC Hakan sopimuspelaajien määrä nousee Herbertin myötä 26. Verkot ovat vesillä vielä hyökkäyspään vahvistuks(i)en osalta:
Mika Hilander, Aatu Hakala, Kalle Kohonen, Seth Saarinen, Eero-Matti Auvinen, Niklas Friberg, Henri Malundama, Topias Listo, Atte Sihvonen, Tino Purme, Donaldo Acka, Oiva Laaksonen, Janne-Pekka Laine, Miro Salminen, Salomo Ojala, Jesse Huhtala, Logan Rogerson, Vigori Gbe, Elias Collin, Konsta Mervelä, Felix Lehtinen, Thomas Saarinen, Oliver Whyte, Luiyi de Lucas, Stavros Zarokostas ja Anthony Herbert.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia