AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 27.12.2021

"Kovin odotuksin ensi kauteen" - Saku Heiskanen palaa Hongan riveihin

"Kovin odotuksin ensi kauteen" - Saku Heiskanen palaa Hongan riveihin

Kuva: Juha Tamminen

20-vuotias keskikenttäpelaaja, FC Hongan oma kasvatti Saku Heiskanen palaa keltamustaan paitaan.

Viimeksi Heiskanen on nähty Hongan paidassa kaudella 2019. Heiskanen pelasi silloin yhdessä Suomen Cupin ottelussa, sekä kuudessa Kakkosen ottelussa Honka Akatemian riveissä.

Heiskanen siirtyi jo kesällä 2017 Bundesliigaseura TSG Hoffenheimin akatemiaan, josta hän pelasi lainalla Suomessa niin Hongassa kuin Klubi 04:sessakin. Heiskanen siirtyi HJK:hon 2019 ja on pelannut viime kaudet Klubi 04:sessa. Viime kaudella hän kantoi suurta vastuuta keskikentällä ja kerrytti minuutteja kahdessakymmenessäkahdessa Ykkösen ottelussa. Heiskanen on ollut myös mukana Suomen nuorisomaajoukkueissa, viimeksi U20-maajoukkueessa kuluneena syksynä.

– On huikea fiilis palata Honkaan! Täällä on siistiä pelata hyvän valmennuksen, kovien pelaajien sekä mahtavien kannattajien ympäröimänä. Ensi kauteen lähden kovin odotuksin täynnä intoa. Teen kaikkeni kentällä ja sen ulkopuolella menestyäksemme. Nähdään matseissa, Heiskanen kommentoi paluutaan.

– Saku on keskikenttäpelaaja, joka hyvällä pelikäsityksellä pystyy rytmittämään oman joukkueen pallollista pelaamista. Vasemman jalan syöttövalikoima on myös hyvä. Saku on pelannut isoja minuutteja viime kaudella ja kapteenin nauha kertoo hänen johtamisominaisuuksistaan, sanoo urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

Lisää uutisia