AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2021

Hongalle jatkosopimuksia - Koskinen ja Modesto jatkavat espoolaisten riveissä

Hongalle jatkosopimuksia - Koskinen ja Modesto jatkavat espoolaisten riveissä

Otso Koskinen murtautui vahvasti Veikkausliigaan tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja 18-vuotias hyökkääjänä ja keskikentällä pelannut Otso Koskinen ovat tehneet monivuotisen jatkosopimuksen. 22-vuotias Rui Modesto ja Honka ovat myös sopineet jatkovuosista portugalilaisen sopimukseen.

Koskinen nousi juuri päättyneellä kaudella vahvasti mukaan Veikkausliigajoukkueen kokoonpanoon. Viime kaudella BSM-sarjassa kymmeneen otteluun kaksitoista maalia viimeistellyt pelaaja pelasi kahdessakymmenessäneljässä Veikkausliigaottelussa, joissa hän oli neljätoista kertaa avauskokoonpanossa.

Koskinen sai vastuuta talven Suomen Cupissa viidessä ottelussa ja laukoi myös maalin VPS:n verkkoon. Veikkausliigauransa maalitilin hän avasi heinäkuussa FC Lahtea vastaan ja toinen liigaosuma syntyi kauden toiseksi viimeisessä ottelussa AC Oulun verkkoon. Hän kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkueen vakiopelaajiin.

– Hongan kanssa jatkaminen on mielestäni oikea suunta urallani. Koen kehittyneeni viimeisen kauden aikana paljon sekä jalkapalloilijana että persoonana. Hongassa on hyvä ympäristö menestykselle. Ensi kauden tavoitteena on tietenkin parantaa joukkueen peliä ja pelata tasainen laadukas kausi ja saada samalla oma tekeminen menemään paljon eteenpäin, Koskinen itse kommentoi sopimustaan.

Kotimaastaan kesken kauden 2020 joukkueeseen liittynyt Modesto nousi niin ikään päättyneellä kaudella vakiopelaajaksi Veikkausliigajoukkueen avauskokoonpanoon ja esitti vahvoja otteita oikealla laidalla.

Maalitili Hongan paidassa aukesi Suomen Cupin lohkovaiheessa Hakaa vastaan, kun Modesto laukoi Hongan 1-0-voittomaalin. Uran ensimmäinen Veikkausliigamaali syntyi vieraskentällä SJK:ta vastaan ja toinen heti seuraavalla kierroksella IFK Mariehamnin verkkoon. Modesto pelasi päättyneellä kaudella kahdessakymmenessäviidessä Veikkausliigaottelussa, joista viidessätoista hän oli avauskokoonpanossa. Lisäksi Modesto pelasi Hongan jokaisessa neljässä euro-ottelussa.

Modesto on erittäin tyytyväinen jatkoon Hongassa.

– Olen ylpeä siitä, että saan jatkaa Hongassa. Se on tunnustus tämän kauden suorituksistani kentällä. Haluan kiittää seuran johtoa sekä valmentajiamme, jotka ovat olleet erittäin tärkeitä kasvulleni pelaajana. Ja tietenkin kiitän erityisesti joukkuetovereitani, koska he ovat luottaneet minuun kentällä. Ilman heitä olisi paljon vaikeampaa päästä tälle tasolle. Teen kaikkeni, jotta Honka palaa kärkisijoille ja europeleihin, hän sanoo.

Lisää uutisia