AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2021

Hannu Patronen lopettaa uransa

Hannu Patronen lopettaa uransa

Hannu Patronen päätti hienon uransa. (Kuva: Niklas Günsberg)

Hannu Patronen on päättänyt lopettaa jalkapallouransa. Patronen ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassa.

Patronen debytoi Veikkausliigassa 27.4.2006 FC Hongan paidassa. Vuonna 2008 Patronen siirtyi ulkomaille pelaten Ruotsissa Helsingborgissa neljä kautta ja Norjassa Sogndalissa viisi kautta. Helsingborgin riveissä hän voitti myös Ruotsin mestaruuden sekä kaksi Ruotsin cupia.

Hän palasi Veikkausliigaan kaudella 2017 pelaten HJK:ssa kaksi kautta voittaen kahdesti Veikkausliigan mestaruuden ja kerran cupin. Viimeiset kolme kautta Patronen pelasi HIFK:ssa. Tällä kaudella hänelle kertyi yksi ottelu Veikkausliigassa.

- Kaikki hyvä loppuu aikanaan, Patronen kirjoitti saatetekstinä Instagramissa.

Patronen pelasi Veikkausliigassa 122 ottelua ja teki niissä seitsemän maalia.

Lisää uutisia