AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 14.10.2021

"Tauko teki varmasti kaikille hyvää" - Hongan Tim Murray nautti muutamasta vapaapäivästä

"Tauko teki varmasti kaikille hyvää" - Hongan Tim Murray nautti muutamasta vapaapäivästä

Pari vapaapäivää maistui Tim Murraylle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka avasi alemman loppusarjan ottelunsa lokakuun alussa, kun se kohtasi kotinurmellaan Tapiolassa IFK Mariehamnin.

Joel Mattsson vei vieraat heti ottelun alussa johtoon. Honka nousi kuitenkin lopulta tasoihin omaksi maaliksi merkityllä osumalla kymmenisen minuuttia ennen täyttä aikaa ja pisteet jaettiin luvuin 1-1.

IFK-ottelun jälkeen koitti maajoukkuetauko, ja pelit Hongalla jatkuvat vasta tänä viikonloppuna. Hongassa pidettiin hetki taukoa joukkueharjoituksista, mutta sen jälkeen harjoituksissa on menty taas kovaa ja joukkue on valmiina lauantain kamppailuun.

– Muutaman päivän tauko joukkueharjoituksista teki varmasti kaikille hyvää. Saimme hetkeksi ajatuksia pois jalkapallosta ja pääsimme palautumaan rauhassa myös mentaalisesti, toteaa jokaisessa Veikkausliigaottelussa Hongan maalia vartioinut Tim Murray.

Honka kohtaa lauantaina vieraskentällä KTP:n kello 17.00 alkavassa ottelussa.

Lisää uutisia