AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.38 // 25.9.2021

"Jokaiseen otteluun täysillä hakemaan voittoa" - Hongan Darren Smith ei nosta jalkaa kaasulta

"Jokaiseen otteluun täysillä hakemaan voittoa" - Hongan Darren Smith ei nosta jalkaa kaasulta

Darren Smith hakee voittoa edelleen joka ottelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

Loppukautta kohden vireensä paremmaksi saanut FC Honka pelasi kaksi viimeisintä otteluaan sarjan kahta kärkijoukkuetta vastaan.

HJK:ta vastaan keltamustilla oli paremmat paikat, mutta pisteet jaettiin maalittomalla tasatuloksella. Myös sarjakakkosta KuPS:aa vastaan Honka pelasi todella tasaisen ottelun, ja kolautteli muutamaan kertaan kuopiolaisten maalipuita. Ottelu ratkesi kuitenkin dramaattisesti vierasjoukkueen iskiessä voittomaalin lisäajalla tulleesta rangaistuspotkusta.

– Olemme näyttäneet erityisesti viime otteluissa, että olemme hyvä joukkue, eikä meitä ole helppo voittaa. Puolustuspelaamisemme oli erittäin vahvaa sekä HJK:ta, että KuPS:aa vastaan ja loimme myös hyviä hetkiä hyökkäyspäässä, kommentoi hyökkääjä Darren Smith.

Viime kierroksen tulokset varmistivat sen ikävän tosiasian, että Honka ei voi enää nousta kuuden parhaan joukkoon ja ylempään loppusarjaan, vaan sen pelit jatkuvat runkosarjan päättävän Ilves-ottelun jälkeen alemmassa loppusarjassa.

Smith vakuuttaa, että motivaatiota joukkueelta ei pettymyksestä huolimatta kauden lopuissa otteluissa tule puuttumaan.

– Olemme tietenkin pettyneitä siihen, että emme päässeet yläloppusarjaan, mutta haluamme kääntää pettymyksen voimavaraksemme, ja napata mahdollisimman hyvän pistesaldon kauden lopuista otteluista.

- Lähdemme jokaiseen otteluun täysillä hakemaan voittoa, eikä se muutu mihinkään loppukaudellakaan, Smith sanoo.

Ilves - FC Honka Ratinan Stadionilla sunnuntaina 26.9. klo 18.30.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia