AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2021

"Honkaan sopeutuminen on ollut todella helppoa" - Izunna Uzochukwu viihtyy Espoossa

"Honkaan sopeutuminen on ollut todella helppoa" - Izunna Uzochukwu viihtyy Espoossa

Kuva: Juha Tamminen

Elokuussa FC Honkaan saapunut keskikenttäpelaaja Izunna Uzochukwu on päässyt nopeasti sisään joukkueeseen ja maajoukkuetauko antoi mahdollisuuden tutustua vähän ympäristöönkin.

Uzockuwku on ollut nyt noin kuukauden Hongan mukana. Veikkausliigadebyytti tuli Ilvestä vastaan ja ensimmäinen avauskokoonpanopaikka vierasottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Hän kokee päässeensä hyvin joukkueeseen ja Hongan pelitapaan sisään.

– Honkaan sopeutuminen on ollut todella helppoa. Joukkuekaverini ja valmentajat ovat auttaneet minua paljon kaikissa erilaisissa asioissa. Pidän pelitavastamme ja koen että se sopii minulle pelaajana erittäin hyvin, Uzochukwu kertoo.

Takana on muutama päivä vapaatakin ja tämä sopi Uzochukwulle mainiosti.

– Maaottelutauolla harjoittelimme muutaman päivän HIFK-ottelun jälkeen ja olimme sitten loppuviikon vapaalla. Itse pääsin tutustumaan itselleni uuteen kaupunkiin. Teki hyvää saada ajatukset hetkeksi pois jalkapallosta. Nyt pääsemme hyvällä fiiliksellä taas seuraaviin peleihin.

FC Honka-KTP Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina 11.9. kello 17.00.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia