AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 26.8.2021

KuPS päätti europelinsä tasapeliin

KuPS päätti europelinsä tasapeliin

KuPS:n hieno taistelu ei tuonut voittoa Union Berlinistä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS pelasi maalittoman tasapelin Union Berlinin vieraana Konferenssi-liigan karsintaottelussa. KuPS hieno eurotaival tuli päätökseen, sillä saksalaisjoukkue voitti Helsingissä pelatun ensimmäisen osaottelun 4-0.

Vaikka KuPS:lla oli ensimmäisen osaottelun jälkeen korkea vuori kiivettävänään, niin se lähti toiseen osaotteluun taistellen. Maalivahti Johannes Kreidl venyi avauspuoliskolla hienoihin torjuntoihin, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä paremmin KuPS pääsi paikoille.

Erityisesti toisella puoliajalla KuPS esitti ennakkoluulotonta jalkapalloa ja ahdisteli tosissaan Bundesliigajoukkuetta. KuPS sai hyviä maalipaikkoja, mutta lopulta iso päänahka jäi ottamatta ja ottelussa päädyttiin maalittomaan tasapeliin.

Lisää uutisia