AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 16.8.2021

Honka vahvisti hyökkäystään - Luis Henrique loppukauden mittaiseen sopimukseen

Honka vahvisti hyökkäystään - Luis Henrique loppukauden mittaiseen sopimukseen

Luis Henrique pelasi alkukauden HJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan hyökkäysosasto vahvistuu, kun 23-vuotias brassikärki Luis Henrique liittyy keltamustiin.

Luis Henrique on Veikkausliigan seuraajille tuttu nimi. Hän saapui Suomeen ja HIFK:hon kaudella 2019 ja iski neljääntoista otteluun kahdeksan maalia. Kaudella 2020 maaleja syntyi yhdessätoista Veikkausliigaottelussa neljä kappaletta ennen siirtoa tanskalaisen Vejle BK:n riveihin.

– Kun kuulin agentiltani Hongan kiinnostuksesta, en miettinyt pitkään. Honka on yksi Suomen suurimmista seuroista ja tämä on minulle hyvä mahdollisuus. Uskon, että pystyn antamaan Hongalle sen mitä he minulta haluavat ja Honka pystyy tarjoamaan minulle haluamani. Tämä oli siis täydellinen tilaisuus, Henrique kommentoi.

– Honka tunnetaan joukkueena, joka perustaa pelinsä pallohallintaan, mutta osaa myös edetä vauhdilla mahdollisuuden tullen. Pidän paljon Hongan pelityylistä ja koen sopivani siihen, hän jatkaa.

Hongan tilanteeseen Luis Henrique sopii erinomaisesti lisäpalasena.

– Luis Henrique tuli meille ajankohtaiseksi siinä vaiheessa, kun varmistui, että meidän hyökkäyspään kokoonpanoon tulee muutoksia. Hän on nuori ja erittäin mielenkiintoinen pelaaja, jolle sarja ja sen joukkueet ovat tuttuja. Luis pystyy pelaamaan meillä hyökkäyksen eri rooleissa. Olemme nyt aluksi sopineet loppukauden lainasta, mutta katsastamme tilanteen Vejlen ja pelaajan edustajien kanssa myöhemmin syksyllä.

- Koronan takia näin laadukkaita ja ennen kaikkea pelivalmiita hyökkääjiä ei ole jonoksi asti tarjolla, kommentoi manageri Hexi Arteva.

Lisää uutisia